Isabeli Fontana

Isabeli Fontana (33) giftet seg i nydelig strandbrudeskjole

Romantisk, avslørende og delikat - vi falt pladask for det avslappede kjolevalget til Victoria's Secret-modellen.

ISABELI FONTANA + DIEGO FERRERO: Victoria's Secret modellen Isabeli Fontana (33) giftet seg i går i drømmeomgivelser iført en utradisjonell strandbrudekjole. Foto: Pa Photos
ISABELI FONTANA + DIEGO FERRERO: Victoria's Secret modellen Isabeli Fontana (33) giftet seg i går i drømmeomgivelser iført en utradisjonell strandbrudekjole. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes så mange brudekjoler vi bare aldri kommer til å glemme; Nicky Hilton, Olivia Palermo, Sofia Vergara og Whitney Port er bare eierne av noen av dem. For ikke å glemme havfruekjolen til Kim Kardashian, som overrasket oss alle! Og superstjernene fortsetter å ta pusten fra oss med sine vakre, og til tider utradisjonelle kjolevalg. 

Onsdag giftet Victoria's Secret-modellen Isabeli Fontana (33) seg med den brasilianske sangeren Diego Ferrero i idylliske omgivelser på en liten, privatstrand på Maldivene (og vi mener privat, se bare her!). Vielsen ble holdt på stranden omringet av turkisblått vann, hvit sand og en solnedgang bare den siden av verden kan levere. Men til tross for drømmeomgivelsene, var det hverken den fargerike dekorasjonen (som du kan se på Instagrammen til denne gjesten), havet eller solnedgangen som stjal oppmerksomheten vår. (Vet du forresten hvilke 10 sanger som blir spilt mest i bryllup?)

Det var brudekjolen - eller lettere sagt hele stylingen - til den brasilianske skjønnheten (se bilder og video av kjolen nederst i saken), som tok et veldig utradisjonelt kjolevalg. Fontana sa nemlig ja til sin nåværende ektemann iført en avslørende brudekjole med hvitt bladmønster som verken dekket til bryst- eller hoftepartiet. Den transparente, men likevel delikate og superromantiske kjolen (som minner mer om en bikini «cover-up» enn en kjole) falt løst rundt den veldreide modellkroppen, og vi må si at vi elsker det avslappede kjolevalget!

LES OGSÅ: Dette bildet hylles som et av de mest majestetiske brudebildene som er tatt!

Vi har virkelig aldri sett noe lignende - ei hadde vi aldri trodd at vi kunne like en så dristig kjole, til en så viktig anledning. Men det er rett og slett noe med hele settingen som rettferdiggjør kjolevalget; stranden, sanden, vinden og solnedgangen. Kjolen glir rett inn! I tillegg passer den så innmari godt til den uanstrengte håroppsettingen og makeupen. Hun ser ut som den flotteste havprinsessen a la 2016 - og vi må ærlig innrømme at vi gjerne kunne tenkt oss å være havprinsessen Fontana en gang i fremtiden vi også.

LES OGSÅ: Invitert i bryllup? Her er 20 perfekte kjoler!

Celebrando o Amô , Dia abençoado , Vibe incrível e casei !! #sonevafushi

Et bilde publisert av Diego Ferrero (@diferrero)

En video publisert av Isabeli Fontana (@isabelifontana)

Having the time of our lives #justmarried

Et bilde publisert av Isabeli Fontana (@isabelifontana)

#discoversoneva #justmarried

Et bilde publisert av Isabeli Fontana (@isabelifontana)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer