Jennifer Aniston

Isvann og enkle kremer: Dette er Jennifer Anistons hudpleierutiner

- Bare gjør det enkelt og vis kjærlighet til huden din.

HUD: Jennifer avslører hun hvordan hun tar vare på huden sin og beholder gløden! FOTO: NTB Scanpix
HUD: Jennifer avslører hun hvordan hun tar vare på huden sin og beholder gløden! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar i år fylte skuespiller Jennifer Aniston, kanskje best kjent fra sitcom-serien «Friends», 50 år. Helt siden hun var 25 år gammel har hun vist sitt ansikt på norske tv-skjermer, og når man ser henne i dag kan man ta seg selv i å tenke: Wow, hun er flottere enn noen gang!

I forbindelse med 50-årsdagen snakket hun likevel åpent om at hun ikke ville høre noe om at hun ser «bra ut for alderen».

- På det fysiske plan føler jeg meg helt fantastisk, så derfor føles det veldig rart når jeg plutselig får høre: «du ser helt fantastisk ut for alderen din». Jeg tenker at vi trenger å etablere en bevissthet rundt den dialogen og hvordan man ordlegger seg, sa hun til magasinet InStyle den gang.

Født med forsprang

Snakk om alder eller ei - dama ser i alle fall helt fantastisk ut, og nå har hun avslørt noen av sine kjæreste hudpleierutiner til avisen LA Times. Hun legger ikke skjul på at flere tiår med gode hudpleierutiner lønner seg.

Gjett om ikke vi ble nysgjerrige på hvordan hun tar vare på huden sin!

- Først og fremst innrømmer jeg at jeg ble født med et forsprang med gode gener. Jeg har arvet god hud fra faren min, men er det én ting jeg ville sagt til mitt yngre jeg: Ikke ta det for gitt. Fin og frisk hud har også en holdbarhetsdato, så man er nødt til å opprettholde det man har, sier Aniston til avisen.

Og opprettholdt - det har hun gjort. Helt siden Jennifer var tenåring har hun nemlig hatt et fast go-to produkt i toalettmappa, som fortsatt den dag i dag er en viktig del av rutinen hennes. 50-åringen sverger nemlig til en fuktighetskrem fra merket Aveeno.

Med årenes løp har hun naturligvis prøvd en rekke ulike produkter, mye på grunn av den jobben hun har, men 50-åringen slår likevel et slag for at det enkle ofte er det beste.

- Bare gjør det enkelt og vis kjærlighet til huden din.

LES OGSÅ: Denne Jennifer Aniston-forsiden blir gjort narr av

PÅFØR KREM PÅ VARM HUD: Anistons beste tips er forøvrig å påføre krem mens huden er ordentlig varm, for eksempel i dusjen etter at vannet er skrudd av. FOTO: NTB Scanpix
PÅFØR KREM PÅ VARM HUD: Anistons beste tips er forøvrig å påføre krem mens huden er ordentlig varm, for eksempel i dusjen etter at vannet er skrudd av. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

God struktur

- Det skal sies at selv om jeg har brukt min favorittkrem siden tenårene, var det ikke før i voksen alder at jeg faktisk skjønte hva det var godt for. Da jeg var yngre bare smurte jeg et (altfor tykt) lag i hele ansiktet, og levde livet videre uten å tenke meg om.

Nå har hun derimot mer struktur på hudpleien sin. En god rens, toner, ansiktsserum, samt egen krem for natt og dag.

- Jeg husker at moren min sa at jeg måtte begynne å tilføre fuktighet da jeg var rundt 15 år gammel. Siden den dagen har produktene til Aveeno vært min beste venn, og for fire år siden ble jeg faktisk ambassadør for merket. Det hadde jeg aldri takket ja til om jeg ikke gikk god for produktene, men man kan jo trygt si at jeg hadde erfaring med merket.

Anistons beste tips er forøvrig å påføre krem mens huden er ordentlig varm, for eksempel i dusjen etter at vannet er skrudd av. Årsaken til det er at porene er enda mer åpne når temperaturen i huden er høy - da vil man altså få enda mer fuktighet.

- Det føler jeg er helt avgjørende for meg, spesielt i vintermånedene. Et såkalt skjønnhetshack fra meg!

LES OGSÅ: Jennifer Aniston fyller 50 år!

Én spadag i uka

Utover å bruke gode produkter med masse fuktighet i hverdagen sverger Jennifer til å ha én dag i uka hvor du gir huden din en god dose kjærlighet - altså en slags spadag. Søndager er hennes faste egentid, som består av en ordentlig rens, skrubb og en ansiktsmaske som ligger på ansiktet over natten.

- Når jeg våkner og ser meg i speilet da ser huden duggfrisk og fresh ut. I tillegg går jeg alltid for nærende produkter som er så organiske som mulig - en av mine favoritter er isvann, det lærte hudpleieren min meg.

Hun forklarer:

- Fyll en skål med iskaldt vann og sprut det i ansiktet ditt 25 ganger. Det får deg til å se mer opplagt ut.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston vil ikke høre at hun ser bra ut for alderen

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer