Festmote:

It-jentenes favorittantrekk til festsesongen

Vi har spurt Celine Aagaard, Gine Margrethe Larsen og Nina Sandbech om deres beste tips!

FESTMOTE: Celine Aagaard, Nina Sandbech og Gine Margrethe Larsen deler hva de kommer til å gå for i år. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_ @ninasandbech @ginemargrethe
FESTMOTE: Celine Aagaard, Nina Sandbech og Gine Margrethe Larsen deler hva de kommer til å gå for i år. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_ @ninasandbech @ginemargrethe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finner du ikke ut av hva du skal gå for denne festsesongen? Skal du på shopping, men vet ikke hva du skal lete etter? La deg inspirere av disse kule damene som har alle antrekkene (og tilbehøret) klart for årets festligheter!

CELINE AAGAARD

Konsulent, moteprofil og redaktør bak Envelope.noInstagram: @celineaagaard_

- Jeg elsker bukser og er personlig stor fan av å gå i dress på fest - gjerne en hvit dress. I det siste er jeg blitt flinkere til å bruke kjole, men skjørt blir det sjelden. En bukse som er høy på livet stylet med en høyhalset genser eller en skjorte, kommer jeg også til å gå for denne sesongen.

Aagaard tipser om å investere i en kjole som kan brukes til flere anledninger, hvis ikke kan det fort bli dyrt for deg.

- For å være helt ærlig, synes jeg det er vanskelig å finne den perfekte kjolen, men jeg har et par kjolekupp som jeg har brukt mye i det siste og som går til flere anledninger. De kan brukes igjen og igjen med ulik styling og tilbehør.

- Hva slags sko og smykker kommer du til å gå for?

- Jeg går alltid i hæler på fest, men de må kunne vare hele kvelden. Jeg tar ikke på meg «mingle-sko» man ikke kan danse i, for å si det sånn. Én stor øredobb er blitt en av mine signaturer, og om jeg kjører dressjakke uten noe under, har jeg kanskje et smykke i halsen. Sesongens fargekoder er som følger: hvitt, brunt, pudderrosa, krem og burgunder, sier Celine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer