Festmote:

It-jentenes favorittantrekk til festsesongen

Vi har spurt Celine Aagaard, Gine Margrethe Larsen og Nina Sandbech om deres beste tips!

FESTMOTE: Celine Aagaard, Nina Sandbech og Gine Margrethe Larsen deler hva de kommer til å gå for i år. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_ @ninasandbech @ginemargrethe
FESTMOTE: Celine Aagaard, Nina Sandbech og Gine Margrethe Larsen deler hva de kommer til å gå for i år. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_ @ninasandbech @ginemargrethe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finner du ikke ut av hva du skal gå for denne festsesongen? Skal du på shopping, men vet ikke hva du skal lete etter? La deg inspirere av disse kule damene som har alle antrekkene (og tilbehøret) klart for årets festligheter!

CELINE AAGAARD

Konsulent, moteprofil og redaktør bak Envelope.no
Instagram: @celineaagaard_

- Jeg elsker bukser og er personlig stor fan av å gå i dress på fest - gjerne en hvit dress. I det siste er jeg blitt flinkere til å bruke kjole, men skjørt blir det sjelden. En bukse som er høy på livet stylet med en høyhalset genser eller en skjorte, kommer jeg også til å gå for denne sesongen.

Aagaard tipser om å investere i en kjole som kan brukes til flere anledninger, hvis ikke kan det fort bli dyrt for deg.

- For å være helt ærlig, synes jeg det er vanskelig å finne den perfekte kjolen, men jeg har et par kjolekupp som jeg har brukt mye i det siste og som går til flere anledninger. De kan brukes igjen og igjen med ulik styling og tilbehør.

- Hva slags sko og smykker kommer du til å gå for?

- Jeg går alltid i hæler på fest, men de må kunne vare hele kvelden. Jeg tar ikke på meg «mingle-sko» man ikke kan danse i, for å si det sånn. Én stor øredobb er blitt en av mine signaturer, og om jeg kjører dressjakke uten noe under, har jeg kanskje et smykke i halsen. Sesongens fargekoder er som følger: hvitt, brunt, pudderrosa, krem og burgunder, sier Celine.

Celine Aagaard. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_
Celine Aagaard. Foto: Skjermdump fra Instagram @celineaagaard_ Vis mer

GINE MARGRETHE LARSEN

Programleder, moteprofil og blogger bak Ginemargrethe.no
Instagram: @ginemargrethe

- Hva kommer du til å gå for denne festsesongen?

- Nå skal du høre: Jeg har blitt helt hektet på skjørt! Og jeg snakker absolutt ikke om miniskjørt - lengden skal være av typen «midi» som stopper midt på leggen. Det er det eneste jeg har øyne for om dagen. Det er noe som er så elegant, men samtidig lekent og det tar deg litt tilbake i tid, sier hun og legger til:

- Til hverdags er det perfekt med en ullgenser og støvletter til, og til fest blir det pumps, en topp og noen kule smykker. Så velger man jo selv hvor glam du vil være. Personlig ville jeg gått for noen store gulløredobber, en søt og stram topp, og kanskje et belte i livet og noen ville hæler.

Når det kommer til farger, liker Gine å teste litt forskjellig. Hun legger også til at det alltids kommer an på hvor hun skal og hvor formelt det er, men er det et julebord med kjente og kjære, er det bare å «gønne på».

- Men det er en ting du ikke kommer til å se meg i - og det er den lille sorte. Eller den lille - i det hele tatt. Alt som er kort og trangt gir meg assosiasjoner til 2010, og hvem trenger vel det. Jeg liker ikke å vise så mye hud, da jeg synes effekten er motsatt. Men selvfølgelig hender det, og da må man bare passe på at man ikke viser mer enn nødvendig. Så viser man ben burde overkroppen være tildekket, og har man en utringning bør man ha noe som skjuler beina, tipser hun.

LES OGSÅ: Så langt bør egentlig miniskjørtet være

Gine Margrethe Larsen. Foto: Skjermdump fra Instagram @ginemargrethe
Gine Margrethe Larsen. Foto: Skjermdump fra Instagram @ginemargrethe Vis mer

NINA SANDBECH

Moteprofil og blogger bak Ninasandbech.com
Instagram: @ninasandbech

- Hva kommer du til å gå for denne festsesongen?

- Jeg føler for å gå i glitter og paljetter. Man får liksom alltid lyst til det hvert år når festsesongen kommer. Det er gøy å kjøre på litt når man kan!

Tar du en titt på Instagram-en til Nina vil du se en rekke fargeglade antrekk. Og hun er sikkert på at det er én farge vi kommer til å se henne bruke mye denne sesongen. Men, når tiden ikke alltid strekker til, er det noe helt annet hun tyr til:

- Jeg elsker å kle meg i rødt, så det blir nok noen røde antrekk framover! Men jeg må si jeg tyr til den lille sorte når jeg har dårlig tid. Den er kanskje litt kjedelig, men den er safe! Og så kan du jo sprite opp antrekket med noe fargerikt tilbehør. Statementøredobber er jeg veldig glad i om dagen - og noen fine hæler. Det er jo festsesong så da må man jo kjøre på med noe iøynefallende tilbehør!

- Men er det noe du kommer til å styre helt unna?

- Man skal aldri si aldri, men jeg tviler på at du ser meg i en superkort bandasjekjole fra Hervé Léger med dyp utringning.

LES OGSÅ: Hurra! Nå kan du faktisk spise «Breakfast hos Tiffany's»

Nina Sandbech. Foto: Skjermdump fra Instagram @ninasandbech
Nina Sandbech. Foto: Skjermdump fra Instagram @ninasandbech Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer