Fwss

It-luene fra FWSS er tilbake

Selv om solen skinner, er det ikke lenge før gradestokken kryper nedover og lua må på!

It-luene fra FWSS er tilbake
Publisert
Sist oppdatert

Om ikke lenge er høsten her for fullt. De fleste butikkene har allerede fått inn både ullgensere, skinnbukser og luer. Fjorårets heteste luetrend fra FWSS slår i år til med oppdaterte mønstre, farger og teksturer.

Annabel Rosendahl, innkjøper på Høyer Egertorget, kan fortelle at butikkene har bestilt opp hundrevis av både luer og skjerf fra det populære merke og har med andre ord helgardert seg for den kommende sesongen.

- Vi merker stor pågang allerede nå! Vi har ventelister på flere sider og har hatt det siden i fjor, sier Annabel Rosendahl.

Nytt for sesongen er at kolleksjonen er utvidet med skjerf.

- Skjerfene kommer til å slå ann.. Vi har kjøpt mange hundre.

 

It-luene fra FWSS er tilbake

NY KOLLEKSJON: Her er de nye fargene/mønstrene fra Fall Winter Spring Summer. Luene ligger på 300 kroner. Hvilken er din favoritt? Foto: Stella Vaage

Kjendiser som Rihanna, Cara Delvigne og vår egen Tone Damli elsker luer og bruker hodeplagget både inne og ute.

It-luene fra FWSS er tilbake

LUEFIN: På en tidligere STYLEmag-lansering dukket Tone opp i lue fra FWSS. Her med sjefredaktør, Celine I. Aagaard. Foto: Ole Martin Halvorsen

It-luene fra FWSS er tilbake

NYTT UTSEENDE: Luene fra norske FWSS har tidligere vært enkle i designet, denne sesongen avanserer de med både mønster og tekstur. Foto: All Over, produsentene.

It-luene fra FWSS er tilbake

BILLIGERE ALTERNATIV: Luen er høstens store trend og kjedebutikkene har allerede fatt inn ulike varianter. Blå lue fra Bianco, kr 199. Kamelfarget og grønn lue fra  BIk Bok, kr 99 og kr 79. Grå lue fra Aldo, kr 129. Foto: Produsentene.

It-luene fra FWSS er tilbake

 

SKJERF DEG: Høst - og vinterkolleksjonen byr også på skjerf. Vi gleder oss! Foto: Produsentene.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer