<strong>TRENDY:</strong> Modellen Rosie Huntington-Whiteley, artisten Rihanna og stilikonet Alexa Chung har allerede lagt sin elsk på skomoten. Foto: All Over Press
TRENDY: Modellen Rosie Huntington-Whiteley, artisten Rihanna og stilikonet Alexa Chung har allerede lagt sin elsk på skomoten. Foto: All Over Press Vis mer

Pumps

It-skoen ALLE vil ha nå

Stjernene er helt ville etter spisse pumps med metalltå. Skaff deg et eksemplar du også!

Publisert
Sist oppdatert
At pumpsene skal være spisse, har lenge vært en trend. Men nå er det viktig blant motefolket at skoen også er dekorert med en metalltupp.

Det britiske stilikonet Alexa Chung var tidlig ute med å kaste seg over trenden, og viste seg med de fasjonable skoene allerede i februar i fjor. Bare én måned senere dukket popstjernen Rihanna opp i lignende sko fra det eksklusive skomerket Christian Louboutin.

Skomerker som Giuseppe Zanotti og Louis Vuitton har også kastet seg over trenden. Heldigvis har billigkjedene lignende varianter, så det trenger ikke å koste flesk for å ha vårens hotteste skotøy.

Få kjøpetips her:


LES OGSÅ: Den hvite stiletten gjør comeback

Inspirert av Chanel

Chanels sjefsdesigner, Karl Lagerfeld, brakte også skotrenden tilbake under visningen av Chanels Haute Couture-visning i fjor sommer.

Skoen ble, ifølge Daily Mail, først sett på motehusets gründer, Coco Chanel, i 1957. Hun designet de første lave slingbacks'ene med metalltå, som utviklet seg til å bli et av Chanels største kjennetegn.

Et annet interessant faktum er at skoene på Chanels Haute Couture-visningen i tillegg var lave, akkurat som på Coco Chanels storhetstid. Ikke bare er de fine, men de er altså kjempegode å gå i!


LES OGSÅ: Trendene du bør droppe i 2013

<strong>STOR TREND:</strong> Når Chanel kler opp alle modellene i lave sko med metalltupp, da blir det en trend. Bildene er tatt fra Chanels Haute Couture-visning. Foto: All Over Press
STOR TREND: Når Chanel kler opp alle modellene i lave sko med metalltupp, da blir det en trend. Bildene er tatt fra Chanels Haute Couture-visning. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer