Chanel

Ja, dette er fra visningen til Chanel!

Karl Lagerfeld har latt seg inspirere av teknologien - og capser!

CHANEL SS17: De første modellene som gikk ned catwalken til det franske motehuset i Paris var iført robotkostymer og klassiske Chanel-drakter. Det hadde vi ikke sett komme! Foto: Afp
CHANEL SS17: De første modellene som gikk ned catwalken til det franske motehuset i Paris var iført robotkostymer og klassiske Chanel-drakter. Det hadde vi ikke sett komme! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens moteuker, som for mange forvirrende nok er for våren 2017, avsluttes denne uken i motehovedstaden Paris. Og som alltid har Karl Lagerfeld og Chanel funnet på noe kreativt og spektakulært (hvem kan vel glemme flyplassen de lagde ett år tilbake?). Det fantastiske Grand Palais var nemlig forvandlet til et slags datalagringssted med masse teknologiske dingser som dannet catwalken til det velkjente motehuset. 

For det å stelle i stand de mest minneverdige visningene, er noe Chanel og deres designer Karl Lagerfeld (og teamet på hundrevis av mennesker) alltid har klart å få til. Og selv om dette også så ganske så vilt ut, var det noen enkle grep Lagerfeld hadde tatt i denne omgang. Grep du antakeligvis ikke trodde du skulle få se på catwalken til Chanel. Så å si alle modellene hadde nemlig blitt stylet med en caps, som gjerne var litt på skrå mens de vandret ned catwalken i antrekk til hundretusener av kroner. 

Chanel, som alltid har blitt sett på som et av de mest elegante merkene på markedet, hadde latt seg inspirere av den sporty streetlooken. Helt i starten av visningen kom det også ut to robotlignende modeller i de klassiske Chanel-draktene til publikums store overraskelse. Dette hadde vi ikke trodd vi skulle få se på catwalken til det franske motehuset. Men igjen så har Lagerfeld overrasket oss en gang før. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer