Sykkelshorts

Ja, sykkelshortsen er tilbake

Den kan faktisk bli stilig. Slik bruker du sykkelshortsen i 2010.

RENESSANSE: Her er sykkelbuksene anno 2010. F.v. ca kr 260, Asos.com, kr 99 H&M, ca kr 1092, Markus Lupfer/Net-a-porter.com og kr  79,50, Lindex. Foto: Produsentene
RENESSANSE: Her er sykkelbuksene anno 2010. F.v. ca kr 260, Asos.com, kr 99 H&M, ca kr 1092, Markus Lupfer/Net-a-porter.com og kr 79,50, Lindex. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi så tendensen allerede i fjor høst. Og denne sesongens har mistanken blitt bekreftet; sykkelshortsen er tilbake for fullt.

Både designerere som Alexander Wang og Charlotte Ronson og kjedebutikker som H&M og Lindex har trukket 90-talls-farsotten til sitt bryst.

Ikke som på gymmen

Men settingen er en litt annen. Der sykkelbuksen for 15-20 år siden stort sett dukket opp i en sporty setting, er det nå varianter i blanke stoffer, eller med blonder og batikk som dominerer. Og vi er faktisk villige til å innrømme det: Mer riktig styling kan sykkelshortsen à la 2010 blir skikkelig stilig.

Det første du kan tenke på er at sykkelshortsen fungerer litt på samme måte som en tights. Finest blir den derfor sammen med høye hæler, og en lengre topp eller blazer utenpå.

Ha noe over

Uansett hvor fin rumpe du har, vil ikke sykkelbukse og kort topp yte deg noen motetjenester. Da får du helle velge den looken på treningssenteret.

Kombiner den heller med en vid shorts eller kort skjørt over, eller la nederste del av sykkelshortsen stikke ut under en romantisk sommerkjole.

Se sykkelshortsene her:


Vil du ikke vise lårene?

Er du fortsatt ikke overbevist? Selvsagt trenger du ikke hoppe i en sykkelshorts for å være stilig denne sesongen. Hvis du ikke har noen umiddelbare planer om å trekke oppmerksomheten mot lårene dine, kan du isteden gå for en fotsid, romantisk sommerkjole.

Maxikjolen er super både på stranden og på sommerfest, avhengig av stylingen.

På hagefest kombinerer du den for eksempel med kilehæler og gullsmykker. På stranden funker den fint sammen med gladiatorsandaler og utslått hår.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer