#TinyFaceChallenge

Jaimes sminkevideoer tar av

– Så skremmende, men så gøy, skriver en av tilskuerne.

MORSOMT: Jaime French lager de morsomste sminkevideoene! Foto: Skjermdump fra Instagram @jaime.french
MORSOMT: Jaime French lager de morsomste sminkevideoene! Foto: Skjermdump fra Instagram @jaime.french Vis mer
Publisert

For ikke så lenge siden oppdaget vi en video på Instagram. Det var bloggeren Jaime som hadde lagt den ut, og vi skjønte raskt hvorfor denne hadde fått fart på seg i sosiale medier.

Kun ved hjelp av sminke forvandler hun sitt et eget ansikt. Det er ikke første gangen noen har gjort dette, med Jaimes video er samtidig veldig morsom, så vi falt pladask for bloggeren!

Sminken hun hører til en utfordring som heter #TinyFaceChallenge. Den går ut på å sminke ansiktet ditt til å se ut som et lite ansikt! I hennes første video skjulte Jaime leppene sine og sminket på nye. Se videoen her:

Nå er hun tilbake med nok en video til #TinyFaceChallenge. Denne gangen har hennes ekte lepper fått bli, men øynene derimot - de gjorde hun noe med.

Også denne videoen er like morsom som den første. Og også denne har fått masse oppmerksomhet. Det raser inn kommentarer på Instagram-kontoen hennes.

«Dette er så skremmende, men så gøy!»

«Jeg lo så hardt at katten min falt av sofaen.»

«Dette var hysterisk morsomt. Faktisk morsommere enn den første!»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer