Jakker

Jakka du trenger nå

Nå kan du legge vekk trenchcoaten og ta fram parkasen.

PARKASTID: Enten du går for den klassiske grønne, eller en av høstens andre lekre toner, er parkasen et plagg vel verdt å investere i. Se priser og info i bildekarusellen lenger ned i saken.  Foto: Produsenten
PARKASTID: Enten du går for den klassiske grønne, eller en av høstens andre lekre toner, er parkasen et plagg vel verdt å investere i. Se priser og info i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Butikkene bugner av de stilige og praktiske parkasene, og det er vi sjeleglade for.

De varme, fôrede jakkene med hetter er blant våre absolutte favoritter framover, ved siden av klassiske kåper, supertrendy jakker med skinndetaljer, kamelhårsfrakker og fuskpelser.

Se våre 16 utvalgte parkaser lenger ned i saken!

Perfekt til høstens trender

Den røffe Lisbeth Salander-inspirerte stilen kler en militærgrønn parkas ypperlig.

Parkasen vil også være perfekt til en annen av høstens trender - den feminine grungen.

Du får parkaser i ymse farger, lengder og materialer, så det gjelder å finne den som er riktig for deg og din stil.

Selv om militærgrønt dominerer, finnes ytterplagget også i en rekke andre farger. Hva med svart, grått, kremhvitt eller sennepsgult, for eksempel?

FLERE STILER: Parkasen passer til det meste, enten du går for en klassisk grønn variant eller velger en annen farge. Jakker fra f.v. H&M (kr 499), Vero Moda (kr 999,95) og H&M (kr 599). Foto: Produsenten
FLERE STILER: Parkasen passer til det meste, enten du går for en klassisk grønn variant eller velger en annen farge. Jakker fra f.v. H&M (kr 499), Vero Moda (kr 999,95) og H&M (kr 599). Foto: Produsenten Vis mer

Finn riktig form til din figur

Hvis du er komfortabel med å legge til noen centimeter på din silhuett, kan du fint gå for en av de kraftigere materialvalgene og en litt løsere passform.

Foretrekker du en mer feminin fasong, se etter en parkas med markert liv. Det finnes for eksempel mange modeller med belte eller snøring i midjen.

For et gi den anvendelige og praktiske jakka et preg av glamour, kan du velge en med skinn- og pelsdetaljer. Saueskinn er en av høstens heteste trender, og du finner bevis på dette også i parkasjungelen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Praktisk og sexy

Enhver fashionista verdsetter å føle seg sexy og glamourøs selv i de kaldere, regntunge månedene.

Og selv om det gjelder å holde seg tørr og varm og unngå forkjølelse, trenger det ikke å gå på stilen løs.

Ved å velge en parkas med en smalere silhuett og holde resten av antrekket figurnært, kan du faktisk hylle dine feminine former også vinterstid.

KJØPETIPS: 16 praktfulle parkaserSlik styler du den

Prøv en av høstens fineste strømpebukser og en søt kjole og balanser antrekket med en røff ytterjakke.

Et par jeans kan med hell brukes sammen med boots og parkas.

Sprit gjerne opp en ensfarget parkas med et mønstret eller fargerikt skjerf, en lekker veske – i skinn eller skinnimitasjon – eller et par flotte hansker.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer