Kjoler

Jakken alle vil ha

Sesongens mest geniale plagg er stramt og skreddersydd, og kan brukes til det meste.

HOTTEST NÅ!: Stjernene har byttet ut coktailkjolen med smokingjakken denne våren, fra venstre Kate Moss, Agyness Deyn og Gwyneth Paltrow. Nederst til høyre en dressjakke med perfekt snitt (kr 500, KappAhl). Foto: All Over Press
HOTTEST NÅ!: Stjernene har byttet ut coktailkjolen med smokingjakken denne våren, fra venstre Kate Moss, Agyness Deyn og Gwyneth Paltrow. Nederst til høyre en dressjakke med perfekt snitt (kr 500, KappAhl). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noe har skjedd på den røde løperen. Stadig flere stjerner dukker opp i stramme smokingjakker og bukser i stedet for flagrende kjoler i silke og chiffon.

Dette så vi blant annet på Chanels visning av høstmoten under moteuken i Paris nylig, da supermodell Kate Moss ankom i en sexy svart heldress signert designeren.

Stjerner som Olson-tvillingene og Gwyneth Paltrow er dessuten sjelden å se i andre plagg, enten de skal på fest eller en tur på puben.

Multifunksjonell mote

Det mest geniale med disse jakkene er at de kan brukes til alt. Med en t-skjorte under blir antrekket straks rocka, over en pen bluse er du klar for styremøte.

Hemmeligheten bak den tøffe stilen ligger dessuten i miksen av det maskuline og det feminine.

Resultatet blir en androgyn og nonchalant look som er like kul på jobb som på fest. Gjerne med en touch av 1980-tallet

Se hvordan du bruker jakken og sjekk våre kjøpetips her:Lopp klesskapet til kjæresten

Er du litt blakk om dagen? Det er mye du kan stjele fra garderobeskapet til kjæresten din.

Alt fra slappe baggy jeans til slips og skjorter.

En såkalt boyfriend-jakke er også helt riktig, men husk på at når du bruker en stor jakke er det viktig at kroppen inni er markert.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer