Jakke

Jakken du blir avhengig av

Smartjakken gjør deg fresh på jobb og kul på fest.

SMART Å HA: Jakken dresser opp antrekket ditt. Passer like godt til jobb som på fest! Foto: Produsentene
SMART Å HA: Jakken dresser opp antrekket ditt. Passer like godt til jobb som på fest! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En av sommerens desiderte must haves er smartjakken. Den lille jakken er en kombinasjon av strikketrøye og blazer - en ordentlig klassiker!

Tenk Chanel og Jackie Kennedy. En dæsj av 60-tallet og en dæsj av nåtiden.

LES OGSÅ: Denne jakken kan du ALLTID bruke

Garderobeklassiker

Smartjakken er like fin til jeans og t-skjorte som til kjole og skjørt, og det perfekte plagget når du skal dresse noe opp. Den skal være liten og kort, og sitte perfekt over skuldrene dine.

En smartjakke er et typisk statement-plagg som bør være alene om oppmerksomheten, da den tar mye plass. Se etter glitter og paljetter for en mer festaktig look, eller hold deg til tweed-typen om du foretrekker en roligere og mer hverdagslig stil.

Jakken tilfører en maskulin og feminin vri på samme tid. Husk at det er ofte kontrastene som gjør et antrekk spennende. Kombiner jakken gjerne til smale, ensfargede jeans, eller en søt sommerkjole.

Se kjøpetips her!


Velg nøytralt tilbehør

Unngå å bruke en smartjakke med mye mønster til bukser eller kjole med mye mønster. Aller helst bør resten av antrekket være nøytralt.

Skaff deg en smartjakke nå, mens det fortsatt en varmt i luften. Og når kulden kommer (ja, sommeren varer ikke evig) tar du en jakke over, så kan du bruke den som cardigan.

LES OGSÅ: Her er blusen som gjør deg yngre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer