SVERGER TIL SKINNJAKKEN: Pippa Middelton er blant kjendisene som sverger til skinnjakken når det går mot våren. Foto: All Over Press
SVERGER TIL SKINNJAKKEN: Pippa Middelton er blant kjendisene som sverger til skinnjakken når det går mot våren. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

Jakken du bør skaffe deg nå

Hold stilen i en stilig skinnjakke mens du venter på våren.

Publisert
Vi lengter etter å pakke bort fuskepelsen og den fôrede parkasen, og smyge oss inn i lettere plagg.

Og skinnjakken, en evig garderobefavoritt, er den perfekte jakken i overgangen mellom vinter og vår.

Den er et av de plaggene som stadig kommer tilbake i motebildet, så det er en trygg investering du gjerne kan bruke litt penger på.

Går du for ekte skinn vil du kunne bruke den år etter år, men husk å ta godt vare på skinnplaggene dine.


LES OGSÅ: Sniktitt på vårens trender

Slik styler du den

Skinnjakken er enkel å style opp eller ned, og passer like godt til den røffe jeansen eller den romantiske kjolen din, på jobben, fest eller ut på byen.

Hvis mildværet lar vente på seg der du bor, kan du gjerne bruke skinnjakken med en vest over for å holde varmen, og for å variere uttrykket.

Her er de fineste skinnjakkene akkurat nå:


På shopping

Når du skal ut og kjøpe den perfekte skinnjakken, er det lurt å ha et par ting i bakhodet.

Ønsker du en klassisk jakke som aldri går av moten, er det verdt å legge litt ekstra penger i kjøpet. Er det derimot en trendy variant, som kanskje ikke vil holde seg i motebildet så lenge, kan du gjerne velge en i skinnimitasjon.

Det er også viktig å kjøpe riktig størrelse, og prøv gjerne med en ekstra genser under, så unngår du å se ut som en stappet pølse. En lett innsving i midjen sørger for et mer feminint uttrykk, dersom du føler for å fremheve det.

LES OGSÅ: Trendplagget som aldri dør

FAVORITTENE: Disse to jakkene er blant KKs favoritter. Den lyse er fra InWear og koster 3900 kroner), den blå er fra Vero Moda (700 kroner).   Foto: Produsentene
FAVORITTENE: Disse to jakkene er blant KKs favoritter. Den lyse er fra InWear og koster 3900 kroner), den blå er fra Vero Moda (700 kroner). Foto: Produsentene Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer