Korte jakker:

Jakkene du må rekke å bruke før det blir for kaldt

De er jo så fine!

KORTE JAKKER: Vi elsker dem, men alle passer ikke til vinteren. Se hvordan du kan bruke dem nå nederst i saken! Foto: Scanpix
KORTE JAKKER: Vi elsker dem, men alle passer ikke til vinteren. Se hvordan du kan bruke dem nå nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det har allerede begynt å snø flere steder i landet. Og selv om dette er noe som skjer hvert eneste år, blir vi like sjokkerte hver gang. Snø!? I oktober!? Hvordan er det mulig? Men det er det jo - og vi vet det godt! Det er fremdeles mange steder som ennå ikke har fått noe snø - og det må vi nyte mens vi kan. For plutselig er vinteren her, og da er det mange ting du må pakke vekk.

De kortere jakkene for eksempel! De får ikke luftet seg så mye på vinterstid. Noen er selvfølgelig veldig varme, men akkurat disse høst-variantene vi snakker om, de blir fort hengt vekk. Muligens er det fordi materialet på jakken ikke passer til den kalde temperaturen, men det kan også være det at den nettopp er for kort! Derfor må vi ta de i bruk nå!

LES OGSÅ: Lar du klærne ligge i vaskemaskinen? Etter bare én time bør de faktisk vaskes igjen

For det finnes faktisk så utrolig mange fine, korte jakker i butikk nå. Disse kan du fint spare til våren også. Og selvfølgelig går det an å kjøre på med litt lag på lag-styling til vinteren dersom du virkelig ikke klarer å la den ligge. Slik gjør du det:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer