Jakker

Jakkene du trenger nå

Gir deg en kul stil og holder deg tørr i sensommerregnet.

DISSE JAKKENE VIL VI HOPPE INN I DENNE HØSTEN: Hos Saint Laurent er skinnjakken i vinden nå, mens Prada fortsatt kjører på med bomberjakka. Stilikon Georgia May Jagger gir oss dessuten lyst til å sjekke ut baseballjakka, mens uniformsjakken er et nøkkelplagg hos Paul & Joe - stylist Elisa Nalin sverger på sin side til en dyrisk bombermodell fra Pinko. Se masse kjøpetips lenger ned i saken. Foto: All Over Press
DISSE JAKKENE VIL VI HOPPE INN I DENNE HØSTEN: Hos Saint Laurent er skinnjakken i vinden nå, mens Prada fortsatt kjører på med bomberjakka. Stilikon Georgia May Jagger gir oss dessuten lyst til å sjekke ut baseballjakka, mens uniformsjakken er et nøkkelplagg hos Paul & Joe - stylist Elisa Nalin sverger på sin side til en dyrisk bombermodell fra Pinko. Se masse kjøpetips lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Like sikkert som at maritime striper og tunikaen kommer igjen hvert eneste år, er det vemodig hver gang sommeren står på hell og vi må ta på oss varmere klær. Desto hyggeligere er det å hoppe inn i en kul, kort høstjakke. Og nå er det noe for enhver smak og stil, som holder deg tørr og god i skiftende sensommervær. Hos designerne og fashionistaene er det spesielt fire jakker som er i vinden:

Skinnjakken

Er du ute etter å kjøpe en jakke du kan ha år etter år, er den korte skinnjakken en god ide. Den går aldri av moten, og er like perfekt i overgangen fra vinter til vår som fra sommer til høst. Og designerne er like begeistret - hos Saint Laurent, 3.1 Phillip Lim og Edun er den en gjenganger.For mens det slettes ikke er sikkert at den sitrongule fromasjkåpen overlever til neste vår, kan du være helt trygg på at skinnjakken holder stand. Den er ett av disse udødelige plaggene vi gjerne hører om, på lik linje med den lille sorte og trenchcoaten.LES OGSÅ: Jakken du bør skaffe deg nå

Bomberjakken

Den korte løse jakken med glidelås og strikk i livet kom som en farsott i fjor. Og høsten 2013 lever den såkalte bomberjakken fra 90-tallet i beste velgående.Ikke vær redd for mønster og dyrisk print. Etniske elementer og svart silke med muntre ermer er også helt i tiden, som vi ser hos det italienske motehuset Prada.

Uniformsjakken

Finn fram din indre soldat. Denne høsten er uniformsjakken tilbake for fullt. Det ser vi hos designere som Paul & Joe, Saint Laurent og Isabel Marant.Jakken er superkul å style med smale svart jeans, bikerboots og lune lodne strikkegensere. Dersom du vil være litt mer feminin, går du for spisse pumps, knelange skjørt og sarte bluser.LES OGSÅ: Trendplagget som aldri dør ut

Baseballjakken

Vi skal ta en tur på amerikansk college denne sesongen. Stilikon som Georgia May Jagger og designere som Isabel Marant har tatt fram den sporty baseballjakken nå.Gjør det enkelt, og bruk den til jeans, Converse og t-skjorter, eller gi festkjolen en sporty tvist. Applikasjoner er forresten valgfritt. Det finnes mange bokstavfrie varianter å velge mellom der ute.

Mer høstnytt

Følg med på KK.no, utenom å ha skrevet om høstkolleksjonen til H&M og Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok, kommer vi også med høstnyheter til andre store kleskjeder som Lindex, MQ og Vivikes. Sjekk også ut høstkolleksjonene til smykkedesignerne Efva Attling og Dyrberg/Kern og nyhetene til skomerker som Steve Madden, Eurosko og DNA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer