Blazer

Jakkene du trenger nå

Holder deg varm i den tynne partykjolen. Få de beste styling- og kjøpetipsene her!

DE FINESTE JAKKENE: En lekker jakke kan gjøre hele antrekket ditt. Her er de beste styling- og kjøpetipsene! Foto: Produsentene
DE FINESTE JAKKENE: En lekker jakke kan gjøre hele antrekket ditt. Her er de beste styling- og kjøpetipsene! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En liten jakke kan redde hele antrekket. Den kan både sprite opp en enkel kjole og hjelpe deg til å holde varmen og stilen på alle julens fester.

Jakkene finnes i utallige varianter, men kanskje du syns det er vanskelig å vite hvordan du skal bruke dem? Her er noen tips!

LES OGSÅ: Kjendisene elsker dressen!

Slik bruker du jakkaSPRITE OPP: Til en enkel kjole kan du slå deg løs med en statementjakke. Det finnes mange fine varianter, se dem i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press
SPRITE OPP: Til en enkel kjole kan du slå deg løs med en statementjakke. Det finnes mange fine varianter, se dem i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer

Sprite opp

La jakken «bære »antrekket ved å velge en enkel kjole og et blikkfang av en jakke.

Inspirert av Lubov Azria
Gjør som den amerikanske designeren Luboy Azria, og gå for en utsmykket statementjakke - den kan virkelig løfte hele antrekket! Både stener, paljetter, broderier og strass gir deg effekten du er ute etter.

Inspirert av Maria Botto
Plajettjakken spriter opp «den lille sorte» og gjør deg festklar i en fei! Bare se så fin skuespillerinnen Maria Botto er i sin variant.

Inspirert av Sarah Jessica Parker
En knallfarget variant gir en enkel og fargeløs kjole det lille ekstra.

TONE NED: Ønsker du å tone ned et antrekk som er mye i seg selv, bør du velge en ensfarget jakke. Foto: All Over Press
TONE NED: Ønsker du å tone ned et antrekk som er mye i seg selv, bør du velge en ensfarget jakke. Foto: All Over Press Vis mer

Tone ned

Har du en kjole som er mye i seg selv, er det finest med en enkel jakke inntil for å tone ned uttrykket og gjøre det med sofistikert.

Inspirert av Brooke Shields
Dersom du føler at den knallfargede kjolen din blir litt for mye, kan du roe ned uttrykket med en mørk blazer.

Inspirert av Olivia Palermo
Mønstermiks er kult og effektfullt, men det kan være fint med et ensfarget element for å ankre antrekket. Det fikser du enkelt med en jakke over det mønstrede antrekket.

Inspirert av Romina Becks
Utsmykkede kjoler, som for eksempel en paljettkjole, er et blikkfang i seg selv. Ikke la jakken konkurrere med kjolen, men velg heller en enklere variant og la kjolen få den oppmerksomheten den fortjerner, akkurat slik modellen Romina gjør.

LES OGSÅ: Blazeren er Kathrine Sørlands jobbfavoritt

TA DEN HELT UT: Du kan også gå for kjole og jakke i samme stil. Men pass på: uttrykket kan fort bli litt tantete. Foto: All Over Press
TA DEN HELT UT: Du kan også gå for kjole og jakke i samme stil. Men pass på: uttrykket kan fort bli litt tantete. Foto: All Over Press Vis mer

Ta den helt ut

Det er også mulig å kjøre samme mønster på både kjole og jakke.

Inspirert av Anna Wintour
Du kan også ta stilen helt ut ved å velge en jakke som er i samme stil og mønster som resten av antrekket. Et trisk kan være å bruke et par litt røffe sko for å unngå den tantete looken.

Inspirert av Berenice Bejo
Skuespilleren Berenice Beje viser her et eksempel på at jakke og kjole i samme mønster virkelig kan fungere! Skuespilleren ser superkul ut i sitt gjennomførte antrekk. Hun har valgt en bikermodell, et godt tips for å rocke opp uttrykket litt.

Inspirert av Sarah Jessica Parker
Du må på ingen måte matche både jakke, kjole og veske, men her ser du hvordan det kan gjøres. For de fleste blir kanskje denne looken litt i meste laget, men har du lyst, har du lov!

KjøpetipsLES OGSÅ: Slik styler du de mønstrede buksene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer