Rosa

Jakkene som er overalt

Fashionistaene får ikke nok av rosa yttertøy.

ROSA KÅPER: Motebloggerne har lagt sin elsk på de fargeglade kåpene, og trenden ser ikke ut til å forsvinne med det første. Foto: All Over Press
ROSA KÅPER: Motebloggerne har lagt sin elsk på de fargeglade kåpene, og trenden ser ikke ut til å forsvinne med det første. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver sesong er det noen plagg og farger som er mer populære enn andre, og nå er de rosa kåpene absolutt noe av det hotteste du kan gå med.

Trenden tok helt av forrige høst, og fortsatt er de fargeglade jakkene overalt. Se hvordan fashionistaene bruker kåpene og finn din egen favoritt her.

LES OGSÅ: Blir dette en stor trend til høsten?

På catwalken

Simone Rocha, Carven og Blumarine var blant de som viste rosa yttertøy på catwalken for høsten 2013.

Hos Simone Rocha var stilen feminin med innsvingede kåper og søte krager, mens Carven gikk for en mer oversized variant. Hos Blumarine var modellene kledd i sukkertøypasteller fra topp til tå, og jakkene hadde et sporty preg.

ROSA KÅPER PÅ CATWALKEN: Fra venstre ser vi Simone Rocha, Carven og Blumarine sine rosa jakker fra høsten 2013. Foto: All Over Press
ROSA KÅPER PÅ CATWALKEN: Fra venstre ser vi Simone Rocha, Carven og Blumarine sine rosa jakker fra høsten 2013. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Supersexy trend gjør comeback!

Favoritt blant fashionistaene

Motebloggerne og streetstyledamene var raske med å kaste seg på trenden i fjor, men det ser ikke ut til at de er lei av de rosa jakkene av den grunn.

Under moteukene nå i januar og februar har det fortsatt krydd av rosa jakker, og vi har smalet noen av våre favorittantrekk med rosa yttertøy her:

LES OGSÅ: Er du klar for en rosa høst?

Slik bruker du de rosa kåpene

For at uttrykket ikke skal bli for søtt, er det lurt å velge en jakke med rent snitt. Kombiner gjerne jakken med denim eller skinn for å gi antrekket et råere og mer avslappet preg.

Rødt og rosa er en fargekombo som tidligere har vært fy-fy, men nå har flere og flere oppdaget at disse to fargene faktisk kan være veldig lekre sammen og fremheve hverandre på en fin måte. En ny og litt uventet måte å bruke den rosa kåpen på, kan derfor være å bruke den sammen med en rød topp eller veske.

Når jakken er et blikkfang i seg selv, kan du gjerne tone ned resten av antrekket. Da unngår du at plaggene sloss om oppmerksomheten, og jakken får stå i fokus.

Finn din favoritt bland disse rosa kjøpetipsene:

Ønsker du flere gode stylingtips når det gjelder vårjakker? Se KKs moteredaktør, Silje Pedersen, fortelle om trendene og hvordan du bruker vårens jakker i videoen under:

 LES OGSÅ: Siste motenytt fra London

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer