Jakker

Jakker under 600 kroner

En trenchcoat går aldri av moten. Her er vårens billigste!

SIKKER INVESTERING: Før beskyttet den soldatene mot dårlig vær i skyttergravene - nå er trenchcoaten et av de viktigste moteplaggene vi har. Se informasjon om plaggene på bildet lenger ned i saken.
SIKKER INVESTERING: Før beskyttet den soldatene mot dårlig vær i skyttergravene - nå er trenchcoaten et av de viktigste moteplaggene vi har. Se informasjon om plaggene på bildet lenger ned i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi så den på en dryppende våt Audrey Hepburn når hun koser med pusekatten sin i «Breakfast at Tiffany's» i 1961. I «Casablanca» fra 1942 sto Humphrey Bogart og Ingrid Bergman på rullebanen i hver sin variant. I senere tid pryder den skuldrene på alt som kan krype og gå av stjerner, alt fra supermodell Kate Moss til Dronning Elizabeth og skuespiller Faye Dunaway.

Evig aktuell

Trenchcoaten, som er en enkel- eller dobbeltspent allværsfrakk med brede slag, belte og bærestykke av et slitesterkt og glatt stoff, har blitt et av de viktigste moteplaggene vi har.
 • Les også: Frakken som varer evig
 • I likhet med den lille sorte, en kort og stram dressjakke og enkle pumps vil denne frakken vare hele livet.

  Èn dyr - eller mange billige?

  Om du vil investere litt penger i en dyrere jakke, som for eksempel en klassisk Burberry, eller gå for flere billige er opp til deg.Denne våren er det uansett mye å velge mellom i kjedebutikkene. Fargene som går igjen er selvsagt beige, men også knall rødt, med dyremønster eller i svart skinnende lakk.

  7 frakker til under 600

  Slik bruker du beltet

  Men selv om frakken har gjennomgått store og små forandringer de siste hundre årene, er det èn tommelfingerregel som aldri brytes. Beltet skal alltid knytes, ikke spennes.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer