høstjakke 2021:

Jakten på den perfekte høstjakka

Lange kåper, strikk og tilbehør i løvets farger skal holde meg varm i høst. Drømmekåpen kommer fra norske Tom Wood og er tidløs, men med en moderne vri.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

«D'er haust. Det ruskar ute med regn og kalde vind», skriver Arne Garborg i diktet «Veslemøy ved Rokken». Høsten er nok min favorittårstid, og mote-messig er det også gjerne den aller sterkeste sesongen, med strikk, skinn, lag på lag og ikke minst yttertøy.

Er du på jakt etter den perfekte høstjakka – den som holder deg varm, men ikke for varm – så har jeg noen gode råd du kan ta med deg på veien.

Det første er: Kjøp kvalitet. Det er lett å gå seg vill i jungelen av produkter og lovnader fra produsentene, men sjekk i det minste vaskelappen så du vet hvilke materialer plagget er laget av. God kvalitet koster kanskje litt mer, men varer mye, mye lengre – og sannsynligvis vil du ta bedre vare på plagget enn om det hadde kostet en slikk og ingenting.

Det andre tipset jeg vil gi er: Kjøp norsk. Etter en tøff tid trenger norske designere og merker all den hjelp de kan få, og det finnes mange gode, norske kjøp å gjøre nå. Vi lever tross alt i et land der vi vet hvordan vi skal holde varmen – sånn akkurat passe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer