Fretex:

Jakten på gull

Nå skal bruktbutikkene ligne vanlige butikker.

Det nye butikkonseptet Arkivet selger klær, tilbehør og interiørartikler i en viss stil, forteller innkjøpsleder Hilde Kjønstad. FOTO: Fretex
Det nye butikkonseptet Arkivet selger klær, tilbehør og interiørartikler i en viss stil, forteller innkjøpsleder Hilde Kjønstad. FOTO: Fretex Vis mer
Publisert

De aller fleste av oss kjenner igjen følelsen av å gå på skattejakt i en bruktbutikk. Tenk om du faktisk finner gull? De siste par årene er det imidlertid blitt stadig vanskeligere å finne bruktskatter.

Det vil Fretex gjøre noe med når de nå lanserer Fretex Arkivet. Butikkonseptet retter seg nettopp mot kunder som ønsker å bruke mindre tid på å lete.

– Bakgrunnen for å lansere Fretex Arkivet er at flere og flere gir uttrykk for at de ønsker et nytt konsept med bruktbutikker som ligner mer på «vanlige» butikker. Det betyr mer forutsigbarhet med tanke på hvilke varegrupper som er tilgjengelige og dybden i sortimentet, forteller innkjøpsleder Hilde Kjønstad.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt og inspirerende for folk å velge brukt. Nordmenn kjøper i snitt 23,5 plagg i året, og mindre enn ett av disse plaggene er brukt. Dersom vi får kunder til å kjøpe brukt istedenfor nytt, bidrar vi til mindre ressursbruk og et bedre miljø.

– For oss blir dette konseptet nok en måte å fremme gjenbruk, gode miljøløsninger og bidra til Frelsesarmeens sosiale arbeid på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer