Golden Globes:

Jameela Jamil kom i jeans på rød løper

Kveldens mest overraskende «undertøy».

OVERRASKET: Tilsynelatende har Jameela Jamil «bare» på seg en kjole, men under skjuler det seg et par jeans. Foto: Scanpix
OVERRASKET: Tilsynelatende har Jameela Jamil «bare» på seg en kjole, men under skjuler det seg et par jeans. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Golden Globes er blant årets høydepunkter når det kommer til den røde løperen og tilhørende glamorøse antrekk. Kjendisene tar virkelig fram tyngskytset (i from av paljetter, tyll og diamanter), og kjemper om oppmerksomheten i blitsregnet!

Blant stjernene som hadde tatt turen til Los Angeles for prisutdelingen var den britiske skuespilleren og modellen Jameela Jamil (32). Hun spiller i NBC-serien «The Good Place», som var nominert til beste tv-serie i kategorien musikal/komedie.

For anledningen hadde Jamil valgt ut en nydelig, rosa kjole fra Monique Lhuillier, og høstet mange beundrende blikk. Men et stykke ned på den røde løperen avslørte hun at kulden (ja, det var visst kjølig i LA i natt) hadde tvunget henne til å velge litt uortodoks «undertøy» under ballkjolen.

Hylles av fansen

Under den svindyre kjolen fra Monique Lhuillier hadde nemlig Jamil på seg et par jeans. Dette avslørte hun under et intervju på den røde løperen hvor hun rett og slett løftet opp det rosa tyllet og viste frem den blå jeansen.

Vel, egentlig bar skuespilleren et par jeggings. Altså et par leggings som ser ut som jeans. Uansett om man kaller det jeggings eller jeans: Jameela Jamil hylles av fansen etter å ha vist dem frem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer