Veske

Jan Thomas: – Jeg er møkk lei den lille Chanel-vesken

Stjernestylisten «slakter» kjendiskvinnenes veskefavoritt, og anbefaler noe helt annet...

LEI CHANEL-VESKEN: Kjendisstylist Jan Thomas er "møkk lei" den lille Chanel-vesken, som så mange stjerner sverger til. Her er Jessica Biel, Kate Moss og Alexa Chung med hver sin variant.  Foto: Sara Johannessen/All Over Press
LEI CHANEL-VESKEN: Kjendisstylist Jan Thomas er "møkk lei" den lille Chanel-vesken, som så mange stjerner sverger til. Her er Jessica Biel, Kate Moss og Alexa Chung med hver sin variant. Foto: Sara Johannessen/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Moods of Norway-guttas visninger trekker som regel alt som kan krype og gå av norske kjendiser. Og mandagens storslagne «Fiddlers & Waltzers»-visning for høst/vinter 2013, var intet unntak.

Blant de mange kjente profilene, var ingen ringere enn hele Norges stjernestylist nummer én - Jan Thomas Mørch Husby, som kom arm i arm med sin kjære Christopher.

Og i tro stil, hadde han selvsagt mange gode motetips å komme med til KK.nos lesere.
For denne våren er det nemlig tre ting du bør skaffe deg - og med disse tre tingene er du «sikret» ifølge kjendisstylisten.

– Denne sesongen bør du skaffe deg en stilig MC-jakke, en jeansskjorte og plagg i fuschia (rosa). Det er flust av kule trender, men med disse tingene i skapet, er du sikret, sier han til KK.no:

– Ellers vil jeg også si at kort er hot til våren. Det er lov å vise bein og hud, så sats på mini!

LES OGSÅ: Få «Oprah»-stjernens heteste stiltips

IT-VESKE: De små  Chanel-veskene har lenge vært en favoritt blant stjernene - også her til lands.
IT-VESKE: De små Chanel-veskene har lenge vært en favoritt blant stjernene - også her til lands. Vis mer

Dette bør du droppe

Også stylister får nok av bestemte trender og stiler, og ifølge Jan Thomas er det flere ting du trygt kan droppe denne sesongen.


– Jeg personlig er veldig ferdig med leopard og dyreprint, så det synes jeg man kan droppe denne våren, forteller han, og kommer samtidig med en liten erklæring som antagelig vil sjokkere motefiffen:

– Og så er jeg møkk lei den lille Chanel-vesken. Den er overalt! Det er virkelig på tide å velge noe annet. Store vesker er en mye bedre investering denne sesongen. Big is better! Sats på en oversized lekker veske. Det kan gjøre enormt mye for et antrekk. Med en kul veske over armen og et par lekre sko, så er du klar for det meste.

LES OGSÅ: Disse veskene virker slankende

BIG IS BETTER: Jan Thomas anbefaler deg å gjøre som stjernene - og investere i en stor veske denne sesongen.   Foto: All Over Press
BIG IS BETTER: Jan Thomas anbefaler deg å gjøre som stjernene - og investere i en stor veske denne sesongen. Foto: All Over Press Vis mer

Trenger ikke koste en formue

Ifølge stylisten er det ikke slik at du bruke en formue på en dyr designerveske for å se klassisk og stilsikker ut.

– Når det gjelder tilbehør, så er en klassisk veske helt klart det sikreste kjøpet. Og har du råd, så ville jeg valgt kvalitet over kvantitet, forteller han:

– Jeg er imidlertid imot at man skal kjøpe seg en veske man ikke har råd til, og er du på budsjett ville jeg derfor tatt turen til for eksempel Fretex eller bruktbutikker. Der finner du noe unikt. Ellers har de også mye stilig på kjedebutikkene.

LES OGSÅ: Dette kan du trygt beholde til høsten

DEN MEST KLASSISKE: Ifølge Jan Thomas er den klassiske Birkin-vesken fra Hermes en veske som alltid vil holde stilen. her ser du Nicky Hilton, Jennifer Lopez og Heidi Klum med hver sin variant.  Foto: All Over Press
DEN MEST KLASSISKE: Ifølge Jan Thomas er den klassiske Birkin-vesken fra Hermes en veske som alltid vil holde stilen. her ser du Nicky Hilton, Jennifer Lopez og Heidi Klum med hver sin variant. Foto: All Over Press Vis mer

Vesken som alltid holder stilen

Dersom du skal investere i en designerveske, og kun drømmer om den éne, perfekte som vil holde stilen for alltid, har han også et klart råd:

– Vel, hvis man skal investere i én dyr designerveske i livet sitt, vil jeg jo si at Birkin-vesken er min soleklare favoritt. Men siden de er såpass dyre kan det lønne seg å se etter en på nettet. Vanligvis ligger de på en pris på 50.000 kroner, men jeg har sett noen på nett til en lavere pris, som 15-20.000 kroner, sier han, men presiserer:

– Men husk - at hvis det er sånn at du må tenke veldig lenge på pris når du skal kjøpe deg noe, så har du mest sannsynlig ikke råd til det, og da er det mye bedre å bare droppe det. Ikke kjøpt ting du virkelig ikke har råd til. Det finnes så mye lekkert i kjedebutikkene nå, at det er bare tull å bruke masse penger du ikke har. Du trenger ikke handle dyrt for å se classy ut. Se bare på mange av de norske kjendiskvinnene, det er fullt mulig å se superstilig og fresh ut i et antrekk fra H&M eller Zara.

LES OGSÅ: Er denne verdt en halv million?

PÅ VISNING: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby var selvsagt på plass under Moods-visnignen på Gamle Logen mandag kveld.  Foto: KK/Sara Johannessen
PÅ VISNING: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby var selvsagt på plass under Moods-visnignen på Gamle Logen mandag kveld. Foto: KK/Sara Johannessen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer