Min sommerstil:

Janka Polliani deler sine beste tips

Podkast-stjerne og moteprofil Janka Polliani har fått øynene opp for særlig et sommerplagg!

SUPERFIN SOMMERSTIL: Moteprofilen Janka Polliani deler sine beste tips til hvordan man kan kle seg smart om sommeren. Foto: Privat
SUPERFIN SOMMERSTIL: Moteprofilen Janka Polliani deler sine beste tips til hvordan man kan kle seg smart om sommeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Endelig er sommeren her og den skal vi nyte fullt ut! Vi skal ta i bruk vårt fineste og deiligste badetøy, og kle oss i de flotteste antrekkene til både hverdags og mer feststemte anledninger.

Vi har spurt flere norske moteprofiler hvordan de kler seg om sommeren. Kanskje kan du plukke opp noen gode tips og la deg inspirere?

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Janka Polliani

Hvordan kler du deg smart om sommeren?
– En sommerkjole er alltid en hit hos meg, du kan dresse den ned med flipflops og en jakke over på dagtid, og ha med deg et par høye hæler i vesken og være klar for fest. En solhatt er også et must!

Hvilke plagg går du aldri lei?
– Et par høye hæler kan gjøre hele antrekket. På sommeren bor jeg i skjørt og kjoler, men i fjor fikk jeg opp øynene for bestefarsshortser. Veldig praktisk når jeg er ute med barna og leker!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Hvilke produkter sverger du til?
– Jeg er en skikkelig beauty-junkie, og er superstreng med hudpleierutinene. Jeg renser morgen og kveld,og går ikke ut av døren uten solfaktor. Jeg sverger til Dermalogicas Dynamic Skin Recovery med SPF 50. Den bruker jeg 365 dager i året!

Hva står på ønskelisten din nå?
– Jeg må innrømme at det ikke har vært helt fokus nå i disse tider. Men, jeg oppdaterer alltid skogarderoben min, så et par hæler i en knæsj farge og flipflops slår aldri feil. Solbriller er alltid gøy, og jeg har også lyst på en ny, fin sommerkjole.

LA DEG INSPIRERE: Hårbøyle (kr 100,nelly.com). Hatt (kr 555,
Scampi). Solkrem (kr 780,
Dermalogica). Blazer (kr 2200, Gestuz). Kjole (kr 14 000,Magda Butrym/moniker.no). Leppestift (kr 310, Lancôme). Shorts (kr 1100, Gestuz). Ring (kr 600, CarolineSvedbom). Badedrakt (kr 1380,
Scampi). Pumps (kr 2000, Custommade). Veske (kr 400, Zara).
LA DEG INSPIRERE: Hårbøyle (kr 100,nelly.com). Hatt (kr 555, Scampi). Solkrem (kr 780, Dermalogica). Blazer (kr 2200, Gestuz). Kjole (kr 14 000,Magda Butrym/moniker.no). Leppestift (kr 310, Lancôme). Shorts (kr 1100, Gestuz). Ring (kr 600, CarolineSvedbom). Badedrakt (kr 1380, Scampi). Pumps (kr 2000, Custommade). Veske (kr 400, Zara). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer