Janka Polliani

Janka Polliani lanserer skokolleksjon!

- Denne gangen er det en fullverdig kolleksjon, sier STYLEmag-bloggeren.

FRA MOTEBLOGGER TIL SKODESIGNER: I dag lanserer STYLEmag-blogger Janka Polliani sin kolleksjon for skomerket Sapatos. Foto: Renate Torseth
FRA MOTEBLOGGER TIL SKODESIGNER: I dag lanserer STYLEmag-blogger Janka Polliani sin kolleksjon for skomerket Sapatos. Foto: Renate Torseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Janka Polliani har lenge vært en av landets mest populære motebloggere, og hun var også en av de første bloggerne som ble tilknyttet STYLEmags eget bloggerpanel.

Etter en liten «teaser-kolleksjon», som ble sluppet i butikkene i fjor høst, lanserer den motefrelste bloggeren i disse dager hele den fullverdige kolleksjonen hun har designet for skomerket Sapatos. Og kolleksjonen deles inn i tre forskjellige «slipp».

Den første delen lanseres 9. april, og de to andre kommer i juni og august. Totalt består kolleksjonen av 20 par sko.

LES OGSÅ: 30 spørsmål til Janka Polliani

- Denne gangen er det en fullverdig kolleksjon jeg har designet. Siste slipp var i rene, svarte farger. Denne gangen har jeg lekt meg med både farger og materialer. Kolleksjonen er også bredere med både flate og høye hæler, forteller Janka til STYLEmag. 

Hvilken stil gikk du for da du designet skoene?

- Jeg har ikke kun gått for en type stil, men plukket opp tendenser og trender fra diverse catwalker og fra motebildet generelt. Jeg har vært opptatt av at skoene skal skille seg litt ut.

POLLIANI FOR SAPATOS: STYLEmag-blogger Janka Polliani har designet en skokolleksjon for skomerket Spapatos, og har bllant annet latt seg inspirere av western og 70-tallet. Skoene vil ha veiledende pris fra 1295 kroner til 1995 kroner.  Foto: Produsentene
POLLIANI FOR SAPATOS: STYLEmag-blogger Janka Polliani har designet en skokolleksjon for skomerket Spapatos, og har bllant annet latt seg inspirere av western og 70-tallet. Skoene vil ha veiledende pris fra 1295 kroner til 1995 kroner. Foto: Produsentene Vis mer


Army, 70-talls og western

 - Kolleksjonen passer til jenta som liker å følge med på trendene, samtidig som hun er glad i de klassiske plaggene. Det finnes sko for enhver smak, vil jeg tro. Fra de svarte pumpsene til de mer vågale med mer detaljer. Flere av skoene er i flere farger for den som liker å skille seg ut til den som ikke gjør det.

Janka har ikke gått til en spesifikk designer når hun har lett etter inspirasjon til skoenes design, men heller hentet elementer fra de mest aktuelle trendene som regjerer i motebildet akkurat nå. 

 - Chanel har hatt visninger med western-inspirerte elementer, jeg har tatt inn western-mønster i både pumps og boots, sammen med en liten touch av 70-tallet. Army-trenden har vi sett flere steder og jeg har gjort min egen vri på den klassiske militærbooten, sier Janka. 

Til info: Janka Polliani er en av bloggerne som AdLINK Media jobber kommersielt med.  AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer