Jeans

Jeansene folk står på venteliste for

1000 stykker venter på å få tak i et par gjenbruksbukser.

JEANS: Ønsker du deg et par Re/Done jeans er det bare å stille seg i kø. Foto: Splash News
JEANS: Ønsker du deg et par Re/Done jeans er det bare å stille seg i kø. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
INNKJØPSSJEF: Annabel Rosendahl Foto: Rex Features
INNKJØPSSJEF: Annabel Rosendahl Foto: Rex Features Vis mer

Spør du it-jenter verden over hva de alltid vil ha i klesskapet sitt, så vil mange av dem svare et par 501 Levi's jeans. Dette har jeg faktisk erfart selv etter mange intervjuer. Og jeg er jo helt enig. Et par jeans som disse er et must i klesskapet og kan dresses både opp og ned. Du kan lese om hvordan moteprofil Celine Aagaard ville stylet sine jeans her.

Men hva er nå så spesielt med et par jeans at folk vil sette seg på venteliste for dem? Annabel Rosendahl er innkjøpssjef hos Høyer og forteller til KK.no at jeansene fra Re/Done er svært ettertraktet blant kundene. Grunnen til det mener hun er flere.

- Disse jeansene er sydd om til en mer moderne passform, men samtidig er uttrykket vintage. De sitter også veldig bra på! Og så er det klart at «influencers» har lagt sin elsk på dem. Så ja, disse er superpopulære og vi har hatt lange ventelister.

Flere i redaksjonen har derimot testet ut jeansene, og syns det er vanskelig å finne rett størrelse. Dette er jeans som rett og slett er sydd om av gamle vintage jeans, så det kan hende den størrelsen du vanligvis bruker ikke passer her. Etter hva vi har erfart vil vi ikke anbefale deg å kjøpe disse på nett da det er stor sjanse for at de ikke passer, og du kan samtidig forvente en heftig smell i form av ekstra tollkostnader.

LES OGSÅ: Vårtrendene vi vil investere i nå!

1000 venter på et par

Nettsiden Refinery29 har også omtalt dette jeansfenomenet ved navn Re/Done. I en artikkel skriver de at en spesifikk bukse med høyt liv har en venteliste på over 1000 mennesker. Ja, du hørte rett. Og det er ikke sånn at disse jeansene er noe spesielt billige heller. De fleste har en prislapp på nærmere 300 dollar, altså cirka 2500 norske kroner.

Men selv om det er en stiv prislapp på buksene og det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, er det ikke til å stikke under en stol at de er kule! 

Vi gjør oppmerksom på at Annabel Rosendahls blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

LES OGSÅ: La deg inspirere av Gucci, Fendi og Proenza Schouler og gå for rødt denne sesongen!

Jeans fra Re/Done Foto: Produsenten
Jeans fra Re/Done Foto: Produsenten Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer