Bli Ny Med Kk

Jeansjenta

Mariannes klesskap var fylt med svarte klær og jeans. Vi beholdt jeansen, men tilførte farger.

Jeansjenta
Publisert
Sist oppdatert


Personlige data:
Navn: Marianne Wahlstrøm
Bosted: Oslo
Alder: 28
Størrelse: 36
Yrke: Team- og prosjektleder
Sivil status: Samboer

- Da jeg var fjortis pleide vi å le av jentene på rundt 30 som vi mente absolutt ikke hang med på motene. Nå nærmer jeg meg den magiske grensen selv, sier Marianne. Hun har tatt seg selv i å gå med de samme klærne, den samme sminke og den samme frisyren som for seks år siden. Det hadde hun ikke lyst til lenger.

Marianne er team- og prosjektleder, og må av og til se litt respektabel ut. Men hun vil ikke se for gammel ut av den grunn. Ingen grunn til bekymring. Vi har funnet antrekk hun kan gå med både til hverdags og på jobb. Med en dressjakke blir antrekket straks mer formelt. Og fornøyd ble hun.
– Jeg ser ikke ut som en kjerring, i alle fall, ler hun.

Mariannes antrekk på bildet i toppen består av jeansskjørt med blomstertrykk (kr 780, Sisley). Gul strikket topp med maritime knapper (kr 1400, LTD). Jeansjakke i hånda (kr 1100, Lee). Strømpebukse (kr 60, Lindex). Sneakers (kr 400, Hummel).

Klestips
Hun er en typisk jeansjente og kler godt både kroppsnære og litt løsere klær. Med riktig styling kan hun gå i jeans på jobb. Det gir henne sjansen til å variere antrekkene mer. En mørk dressjakke er fint i møtesammenhenger. Utringede og v-formede overdeler åpner opp ansiktet. Marianne har flotte bein, så hun kler godt både korte kjoler og trange jeans.

Sminketips
Marianne har veldig pene øyne. De kan hun godt fremheve. Hun tåler en god del øyesminke til fest. Men det holder fint med litt naturlig sminke eller bare litt maskara til hverdags. Denne gangen har vi lagt en lett foundation for å jevne ut huden. Litt dekkende foundation er lagt under øynene og ved nesevingene. Vi la først en lys base på hele lokket og så en bronsefarget skygge fra vippekant til globallinjen. Med en kajal markerte vi vipperoten, og duset ut med mørkegrå skygge. Masse maskara gjør seg alltid. Litt rouge i kinnene gir glød til huden. Ferskenfarget og lett lipgloss er et bra valg i jobbsammenheng.

Hårtips
Marianne kler godt å ha lengde på håret, men en lugg rammer ansiktet pent inn. Hun har mye, men tynt hår. Derfor er det bra å klippe det opp. Hun bør også være forsiktig med for
mye tunge stylingprodukter. Det beste er å ha i litt skum før føning, og bruke tørr hårspray til å fiksere og holde på plass.

(Styling: Tone Skipá Johnstad. Frisør: Adam&Eva. Manikyr: Oslo Bli Ny Senter.)


FØR: Marianne var redd for å bli hengende i motebakleksa. Favorittplagget er definitivt jeans.
FØR: Marianne var redd for å bli hengende i motebakleksa. Favorittplagget er definitivt jeans. Vis mer
ETTER: Hun fikk beholde jeansen, men fikk friskere sminke og tilbehør. Vips, en ny Marianne.
ETTER: Hun fikk beholde jeansen, men fikk friskere sminke og tilbehør. Vips, en ny Marianne. Vis mer
Et stilig smykke frisker alltid opp et antrekk (kr 300, 3-cfashion).
Et stilig smykke frisker alltid opp et antrekk (kr 300, 3-cfashion). Vis mer
Svart dressjakke (kr 2000, Whyred). Beige kjole (kr 1300, Replay). Lærbelte (kr 800, Nose). Strømpebukse (kr 60, Lindex). Tøffe støvletter (kr 1100, Wedins). Øredobber (kr 60, Glitter). Blå skinnbag (kr 1600, Bruuns Bazaar).
Svart dressjakke (kr 2000, Whyred). Beige kjole (kr 1300, Replay). Lærbelte (kr 800, Nose). Strømpebukse (kr 60, Lindex). Tøffe støvletter (kr 1100, Wedins). Øredobber (kr 60, Glitter). Blå skinnbag (kr 1600, Bruuns Bazaar). Vis mer
Svart dressjakke (kr 2000, Whyred). Jeans med glidelås nederst(kr 1600, LTD). Belte (kr 700, F-wibe). Svarte sko med hvite striper (kr 700, Björn Borg). Skjorte med oransje knapper (kr 1300, We Are).Oransje veske (kr 300, Mexx).
Svart dressjakke (kr 2000, Whyred). Jeans med glidelås nederst(kr 1600, LTD). Belte (kr 700, F-wibe). Svarte sko med hvite striper (kr 700, Björn Borg). Skjorte med oransje knapper (kr 1300, We Are).Oransje veske (kr 300, Mexx). Vis mer
«Chanel» til en billig penge(kr 150, Shopgirl).
«Chanel» til en billig penge(kr 150, Shopgirl). Vis mer
Rent og klassisk, men likevel effektfullt (kr 60, Glitter).
Rent og klassisk, men likevel effektfullt (kr 60, Glitter). Vis mer
Gode sko som både er trendy og bra til travle dager (kr 500, Adidas/Feet Me).
Gode sko som både er trendy og bra til travle dager (kr 500, Adidas/Feet Me). Vis mer
Svarte støvletter passer til alt (kr 460, DinSko).
Svarte støvletter passer til alt (kr 460, DinSko). Vis mer
Dekorativ og enkel sølvring(kr 650, Artista).
Dekorativ og enkel sølvring(kr 650, Artista). Vis mer
Metallisk og romslig. En ny veske setter spiss på antrekket (kr 200, Fiorelli/Citybag).
Metallisk og romslig. En ny veske setter spiss på antrekket (kr 200, Fiorelli/Citybag). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer