- JEG GIDDER IKKE Å TRENE: Men supermodell og rockedatter Georgia May Jagger liker å gå tur med hunden og svømme når hun er på ferie. Foto: insight media/All Over Press
- JEG GIDDER IKKE Å TRENE: Men supermodell og rockedatter Georgia May Jagger liker å gå tur med hunden og svømme når hun er på ferie. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Georgia May Jagger

- Jeg bare gidder ikke

Supermodell Georgia May Jagger (22) er ingen fan av trening.

Publisert

Å være datteren av Rolling Stones-stjerne Mick Jagger og tidligere supermodell Jerry Hall er de aller færreste forunt - vinnerloddet var det Georgia May Jagger (22) som trakk.

22-åringen har også arvet sin mors vakre utseende, og gjør det stort som modell. Under moteuken i London nylig, så vi henne rusle nedover catwalken til Fendi, i en nydelig mosaikkinspirert kjole.

Karl Lagerfeld hadde plukket ut de aller beste modellene, og Georgia var i godt selskap med Cara Delevingne og Kendall Jenner.

PÅ VISNING FOR MARCHESA: Georgia May Jagger viste oss noen av de vakreste kjolene vi har sett på lenge under London Fashion Week. Foto: All Over Press
PÅ VISNING FOR MARCHESA: Georgia May Jagger viste oss noen av de vakreste kjolene vi har sett på lenge under London Fashion Week. Foto: All Over Press Vis mer

Og hun hadde også på seg en av de vakreste kjolene vi har sett på lenge, under visningen av Marchesa denne uken.

Et sett med gode gener og en rakettkarriere til tross, så har Jagger likevel bena sine godt plantet på jorda. Og en tur på gymmen skal være noe av det siste hun tar seg tid til.

- Gidder ikke å trene

I et intervju med Grazia Daily legger hun ut om hvordan hun holder seg i form, og her er det nemlig forfriskende lite strenge rutiner hun følger.

- Jeg er ikke så flink til å trene, men jeg har likevel gått 20 minutter på en ellipsemaskin denne uken, sier hun.

Jagger er også glad i å gå tur med hunden sin, og når hun er på ferie elsker hun å svømme.

- Men jeg synes det er vanskelig, fordi jeg er ofte sliten etter all reisingen og for å være helt ærlig, så er det ofte at jeg bare ikke gidder, sier hun.

Og 22-åringen er den siste som spretter opp klokken seks hver morgen med masse energi, selv om hun gjerne skulle ønske hun gjorde det. Likevel - den flotte modellen ser helt smashing ut, og viser bare at det er noen som har vært heldigere enn andre.

I et tidligere intervju med OK! Magazine, har modellen også avslørt at hun elsker usunn mat, og at hun egentlig ikke tenker så mye over hva hun spiser. 

- Jeg er ganske dårlig på akkurat dette med mat, og spiser mye bacon og slike ting. Jeg er ikke den typen person som går på fin restaurant og bare bestiller salat. Jeg spør alltid hva som er det beste på menyen, og bryr meg ikke så mye - det handler om å nyte mat, har hun fortalt:

- Jeg liker å svømme på ferie, det er vel treningen jeg gjør. Jeg hadde en trener for en stund siden, og gjorde litt kickboxing en periode, men jeg liker best å danse, svømme og gå lange turer. Ting du kan kose deg med, uten at du føler at du trener. 

ET KYSS PÅ KINNET TIL KARL: Cara Delevingne og Georgia May Jagger gior Karl Lagerfeld et lite kyss etter Fendi-visningen denne uken. Foto: REX/All Over Press
ET KYSS PÅ KINNET TIL KARL: Cara Delevingne og Georgia May Jagger gior Karl Lagerfeld et lite kyss etter Fendi-visningen denne uken. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Rapper klær fra mamma

Rockedatterens mamma Jerry har også en over gjennomsnittlig kul garderobe, som Georgia låner masse klær fra.

- Jeg har masse klær, og mye av det er klær jeg har reddet ut fra mammas garderobe når hun har skullet kaste det, sier hun.

LIKE DYRISK SOM MAMMA: Georgia May Jagger og Jerry Hall i hvert sitt dyriske antrekk.
 Foto: NO CREDIT/All Over Press
LIKE DYRISK SOM MAMMA: Georgia May Jagger og Jerry Hall i hvert sitt dyriske antrekk. Foto: NO CREDIT/All Over Press Vis mer

Stilen beskriver hun som komfortabel, men hun liker også glamouren fra sin mors generasjon.

- Men jeg har tolket det på min egen måte, og roet det litt ned, sier Georgia.

Karrieren skyter fart

Jagger har for lengst blitt et stilikon, og er kjent for en rocka og avslappet stil. Hun signerte kontrakt med modellbyrået Independent Models i 2008, og har siden da vært å se i kampanjer for Chanel, H&M, Miu Miu, Versace og Vivienne Westwood.

Hun er også frontfigur for Hut-solbriller, Rimmels nye maskara og Thierry Muglers nye Angel-duft, samme parfymen som mamma Jerry forntet for 20 år siden.

Vis mer

Rockedatterens glipe mellom tennene har også blitt en stor trend, og hun har blitt kåret årets modell flere ganger.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer