Klesskap

- Jeg elsker Brio og rosa kabler!

Vi fikk smugtitte i klesskapet til artist Monica Johansen, og oppdaget at hun ikke er så begeistret for streite klær.

- Jeg elsker Brio og rosa kabler!
Publisert
Sist oppdatert
For plateaktuelle Monica Johansen, alias Miss Harmonica, er det helt naturlig å pynte seg med plastikkbrokkoli, lekebiler og iskrem laget av loddent garn.

Sjokkrosa neonstøvler er det heller ingenting i veien for, ei heller blinkende lyslampekjeder, kyr og glitrende paljettjakker.

Det er lett å føle seg noe blass, traust og kjedelig der vi står på soverommet hennes på hva har du i garderobeskapet-reportasje for kk.no.

 • Les også: Ellevill eventyrlig motefest

 • Et fargerikt univers

  - For meg er det aller viktigst å ha det gøy, være leken og glad, sier damen bak «Champagne, Caviar And Me!»-plata, som kom i går, 23. mars.

  - Stilen min er maksimalistisk, fargerik og trashy. Jeg er ekshibisjonist og liker å kle meg opp, sier artisten, som har opptrådt på alt fra Pop Montreal og Canadian Music Week til visningen til Fam Irvoll på Oslo Fashion Week.

  Hvordan vil du beskrive inneholdet i garderoben?

  - Her finner du masse jakker med paljetter, gull og neonfarger som lyser i mørket, bling bling-pynt og masse leker som gir meg nostalgiske minner.

  Bli med inn i klesskapet til Miss Harmonica her:  Brio er topp

  Lekene som Miss Harmonica er så begeistret for finner hun i forretninger som Brio, Standard og diverse sjapper på Grønland.

  Alt fra basketballpenaler til trappetrollarmbånd og Scrabble-brikker kan brukes, for ikke å snakke om alle dyrene fra bondegården og grønnsakene som dyrkes der.

  - Leker og ting som egentlig er bruksting er fint å bruke. Elektriske lyskildelamper som jeg kjøper på Clas Ohlson er for eksempel utrolig kult å bruke rundt halsen, spesielt på scenen.

  - Alt som lyser og blinker i mørket er simpelthen fantastisk.

  Andre steder du liker å shoppe?

  - Reprise på Grønland, Robot i Markveien, søndagsmarkedet på Blå og selvsagt eBay. Gina Tricot og H&M for basisting og alt av krimskramsbutikker.

  Musikk+mote=sant

  For Miss Harmonica hører mote og musikk sammen, og ingenting er bedre enn sjokkrosa kabler, elektroniske musikkinstrumenter formet som dukkehoder og gulldresser og moonboots i skjønn forening.

  - Jeg elsker rare instrumenter, som theremindukkehodet mitt og min bittelille stylophone. Rosa kabler er fantastisk, og gitartypen min har også Chris Rea brukt, humres det.

  Sjekk ut instrumentene her:  Dansbar dynamitt

  Miss Harmonicas debutalbum «Champagne, Caviar and Me!» beskrives som en blanding av electrobeats, synthpop, nintendolyder, indie-pindie, old school hip hop, plastic-fantastic outfits og godt humør.

  Låtenes misjon er å få fart på dansegulvet med referanser som Peaches, M.I.A, Crystal Castles, Matt and Kim og Robyn i bunn.

  - Det er en happy-over-the-top-plate. Enten liker man den eller så skjønner man ikke en dritt. Det er fargerik og glad musikk. Jeg er ikke opptatt av sjangre og liker å blande alt i en stor gryte, forklarer Miss Harmonica.
  STYLINGEN PÅ PLASS: Miss Harmonica har pyntet opp speiljakken sin med iskrembrosjer fra sin glade designervenninne Fam Irvoll.
  STYLINGEN PÅ PLASS: Miss Harmonica har pyntet opp speiljakken sin med iskrembrosjer fra sin glade designervenninne Fam Irvoll. Vis mer
  ELSKER PALJETTER: Turkise pumps ikke ulike de Dorothy har i filmen Trollmannen fra Oz. Foto: Per Ervland
  ELSKER PALJETTER: Turkise pumps ikke ulike de Dorothy har i filmen Trollmannen fra Oz. Foto: Per Ervland Vis mer
  NOK Å TA AV: Smykkene til Miss Harmonica er enten laget selv eller kjøpt i krimskramssjapper i London eller lekebutikker i Oslo. Foto: Per Ervland
  NOK Å TA AV: Smykkene til Miss Harmonica er enten laget selv eller kjøpt i krimskramssjapper i London eller lekebutikker i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
  SIGNATURJAKKA: - Denne jakka siklet jeg etter på e-Bay, men tapte dessverre kampen så jeg sendte et bilde av den til mor, som sydde en prikk lik en til meg. Skriften på ryggen, Champagne, caviar & me! ble platas tittel. Foto: Per Ervland
  SIGNATURJAKKA: - Denne jakka siklet jeg etter på e-Bay, men tapte dessverre kampen så jeg sendte et bilde av den til mor, som sydde en prikk lik en til meg. Skriften på ryggen, Champagne, caviar & me! ble platas tittel. Foto: Per Ervland Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer