Klær

- Jeg elsker denne kjolen!

Norsk design i grå silke. Dette er kjolene kjendisene vil ha.

POPULÆR KJOLE: Skuespiller Mariann Aas Hansen har forelsket seg helt i Undorns kjoler, og mener èn av dem bør brukes på den røde løper under Oslo Fashion Week i neste uke. Her med Undorns designer Karina Titze. Foto: Cecilie Leganger
POPULÆR KJOLE: Skuespiller Mariann Aas Hansen har forelsket seg helt i Undorns kjoler, og mener èn av dem bør brukes på den røde løper under Oslo Fashion Week i neste uke. Her med Undorns designer Karina Titze. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens andre motebutikker legges ned på rekke og rad, kliner norske Karina Titze bak designmerket Undorn til alt hun har. I et lekkert nymalt lokale over tre etasjer midt på Majorstua lar hun gudinnekjoler i silke og chiffon og brokadekreasjoner ønske fashionistaene velkommen til motefest på åpning av ny butikk.- Det går bra for Undorn. Vi har mange ivrige kunder. Derfor satser jeg alt jeg har. Jeg tror kvinner vil kjøpe klær av god kvalitet, noe som kanskje får dem til å føle seg vakre, sier hun. Se bilder av klærne lenger ned i artikkelen.

- Kjoler å sikle etter!

For er det noe kvinner vil ha er det klær som får dem til å føle seg på topp. Og ikke minst eksklusive. Midt blant reolene av kjoler du drømmer om å gifte deg i og deilige stoffer lar skuespiller Mariann Aas Hansen seg forføre. - På coveret av juleplata mi ifjor hadde jeg på meg en kjole fra Undorn. Nå sikler jeg etter en grå silkekjole fra hennes nye kolleksjon som jeg nesten tror jeg må ha på meg på åpningen av Oslo Fashion Week på Den Norske Opera neste uke, sier hun.- Det er så mange flotte detaljer på disse klærne, man vil bare hoppe rett inn i dem, legger Hansen til.Se flere bilder lenger ned i artikkelen.

-Viktig signal for norsk mote

Foran en av Undorns silkekjoler i 50-tallsstil har også Karita Bekkemellem latt seg begeistre. - Undorn har fantastisk vakre ting. Klassiske skreddersydde feminine klær i flotte stoffer som jeg synes passer til kvinner i alle aldersgrupper, jeg vil selv ha mye av dette i min egen garderobe, sier hun.Deilige kjoler til tross. For Bekkemellem er det viktig å sette fokus på norsk design generelt.- Norsk motebransje er viktig. Den skaper verdier og arbeidsplasser. Vi kan være kjempestolte av hva norske designere gjør, derfor må de få masse oppmerksomhet og støtte, sier hun.- Den norske motebransjen trenger et løft, legger hun til.

- Stram og sexy kolleksjon

Forførende musikk i 50-tallsstil og kremhvite kasser. Motefesten fortsetter ut på catwalken i fasjonable hustaklokaler midt i Oslo by. Til lyden av myke nostalgiske toner fra gamle jazzheltinner fra 40- og 50-tallet viser Undorn klærne fra sin neste kolleksjon for høsten og vinteren til neste år.Her vises kjoler som får tankene til å gå til skuespiller Rita Hayworth i filmen Gilda fra 1946 og damer i champagneglass i pinup-stil. - Jeg har latt meg inspirere av Dita von Teese og burlesquetradisjonen. Det er en stram og sexy kolleksjon med klær i gode ull- og silkekvaliteter. Plagg med fine detajer som velour og silkebånd og andre små finesser, forklarer designer Karina Titze bak Undorn til kk.no.

Se bildene fra visningen under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer