BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg er egentlig en fargerik person!

Rita synes at hun er kommet inn i et kjedelig spor, og ønsker seg selvtillit til å gå med alt fra farger til skjørt og kjoler.

Publisert

RITA JONASMO

Alder: 43 år
Høyde: 165 cm
Størrelse: M
Hjemsted: Eiken
Sivilstatus: Gift, fem barn
Yrke: Sykepleier

- Ofte føler jeg meg som en grå mus. Går for det meste i svart, grått, hvitt og blått, og synes stilen min er kjedelig. Jeg er egentlig en fargerik person, men er kommet inn i et kjedelig spor. Ønsker meg generelt en bedre stil! Drømmer om flere fine og stilige klær, og det samme gjelder sko.

- Jeg trenger selvtillit på det å gå med skjørt og kjoler – det blir nesten bare bukser. Er egentlig fornøyd med hele meg, men jeg trenger klær som passer.

- Håret mitt begynner å bli grått, men jeg farger det mørkebrunt. Vil gjerne både farge og klippe meg nå, det er noen måneder siden jeg var hos frisøren sist. Jeg har kjøpt meg rettetang, men den ligger fortsatt uåpnet. Prioriterer ikke å ordne håret mitt, men vil gjerne få hjelp i dag.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Dagene mine er fulle av alt fra jobb, hjem, familie og frivillige verv fra jeg står opp til jeg legger meg. Har vekkerklokken på 06.45 og sykler til jobb. Etter jobb er det middag og aktiviteter for både meg og de fem barna mine.

- Jeg vil beskrive meg selv som en rolig og passe utadvendt person. Mannen min er veldig flink til å si fine ting til meg, og gir meg ofte komplementer.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

STILTIPS

Stylist: Cornelia Brunasso
Rita beskriver seg selv som en grå mus, men er egentlig glad i farger.

Genser (kr 2600, Rag & Bone), bukse (kr 1300, Samsøe & Samsøe), smykke (kr 1900, Maria Black), veske (kr 3100, State of Esacape/Høyer Byporten) og pumps (kr 1300, Sam Edelman). Foto: Astrid Waller
Genser (kr 2600, Rag & Bone), bukse (kr 1300, Samsøe & Samsøe), smykke (kr 1900, Maria Black), veske (kr 3100, State of Esacape/Høyer Byporten) og pumps (kr 1300, Sam Edelman). Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Nina Miljanic, Påhåret Barcode
Rita ønsker seg en oppfriskning av både farge og frisyre.

Strikkegenser (kr 2300) og skjørt (kr 2000, begge fra Stine Goya) og ankelstøvletter (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Foto: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 2300) og skjørt (kr 2000, begge fra Stine Goya) og ankelstøvletter (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Foto: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Makeupartist: Kim Huong Long, Påhåret Vinderen
Til vanlig bruker Rita kun maskara og øyeskygge, så vi ville gi henne en naturlig look.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Synlige blodårer på øyelokkene er veldig vanlig, og kan enkelt dempes med en baseskygge. Ikke bruk for mye produkt, da vil det legge seg i linjene og klumpe, et lett lag holder fint. Klapp inn i stedet for å gni.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

2. Legg hudfarget eyeliner på våtkanten. Dette fjerner rødhet og gir et våkent og friskt blikk.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

3. Legg en lipliner for å markere leppene, men velg gjerne en naturlig nyanse om du ikke vil ha så mye farge på leppene. Avslutt med en leppestift som matcher.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer