Bli ny:

- Jeg er egentlig en fargerik person!

Rita synes at hun er kommet inn i et kjedelig spor, og ønsker seg selvtillit til å gå med alt fra farger til skjørt og kjoler.

BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Ofte føler jeg meg som en grå mus. Går for det meste i svart, grått, hvitt og blått, og synes stilen min er kjedelig. Jeg er egentlig en fargerik person, men er kommet inn i et kjedelig spor. Ønsker meg generelt en bedre stil! Drømmer om flere fine og stilige klær, og det samme gjelder sko.

- Jeg trenger selvtillit på det å gå med skjørt og kjoler – det blir nesten bare bukser. Er egentlig fornøyd med hele meg, men jeg trenger klær som passer.

- Håret mitt begynner å bli grått, men jeg farger det mørkebrunt. Vil gjerne både farge og klippe meg nå, det er noen måneder siden jeg var hos frisøren sist. Jeg har kjøpt meg rettetang, men den ligger fortsatt uåpnet. Prioriterer ikke å ordne håret mitt, men vil gjerne få hjelp i dag.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Dagene mine er fulle av alt fra jobb, hjem, familie og frivillige verv fra jeg står opp til jeg legger meg. Har vekkerklokken på 06.45 og sykler til jobb. Etter jobb er det middag og aktiviteter for både meg og de fem barna mine.

- Jeg vil beskrive meg selv som en rolig og passe utadvendt person. Mannen min er veldig flink til å si fine ting til meg, og gir meg ofte komplementer.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

STILTIPS

Stylist: Cornelia Brunasso
Rita beskriver seg selv som en grå mus, men er egentlig glad i farger.

  • Vi fokuserte på fine farger da vi satt sammen antrekkene til Rita. Hun kler alt fra dus lavendel til knallsterk oransje, så her er det bare å boltre seg i farger!
  • Rita ønsket seg tips til fine sko, så vi valgte et par pumps med dyreprint for å gi antrekket det lille ekstra. Lyse ankelstøvletter er også en delikat detalj som pynter "opp stilen.
  • Vi ville vise Rita at hun kler både bukser, skjørt og kjoler kjempegodt, og satte sammen antrekk med de forskjellige plaggene. Begge stylingene har fokus på en helhetlig palett for å skape gjennomførte antrekk.
Genser (kr 2600, Rag & Bone), bukse (kr 1300, Samsøe & Samsøe), smykke (kr 1900, Maria Black), veske (kr 3100, State of Esacape/Høyer Byporten) og pumps (kr 1300, Sam Edelman). Foto: Astrid Waller
Genser (kr 2600, Rag & Bone), bukse (kr 1300, Samsøe & Samsøe), smykke (kr 1900, Maria Black), veske (kr 3100, State of Esacape/Høyer Byporten) og pumps (kr 1300, Sam Edelman). Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Nina Miljanic, Påhåret Barcode
Rita ønsker seg en oppfriskning av både farge og frisyre.

  • Rita fikk farget håret og lagt inn lysere felter mot ansiktet for å myke opp fargen. Hun kler veldig godt å være mørk så lenge det ikke blir for hardt mot ansiktet.
  • Frisyren valgte vi å gjøre kortere og klippet det opp for å få et mer lekent spill. Hun fikk en lang lugg som rammer inn ansiktet, men som hun fint kan ta bak øret om den er i veien.
  • Vi stylet håret med saltvannsspray og avsluttet med en hårspray for å definere spissene.
Strikkegenser (kr 2300) og skjørt (kr 2000, begge fra Stine Goya) og ankelstøvletter (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Foto: Astrid Waller
Strikkegenser (kr 2300) og skjørt (kr 2000, begge fra Stine Goya) og ankelstøvletter (kr 2500, Lille Vinkel Sko). Foto: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Makeupartist: Kim Huong Long, Påhåret Vinderen
Til vanlig bruker Rita kun maskara og øyeskygge, så vi ville gi henne en naturlig look.

  • En fuktighetskrem med farge gir jevn glød uten å dekke for mye. Vi mattet ned blankhet med et pudder og la en rouge for friske kinn.
  • På øynene gikk vi for en matt, lys skygge over hele lokket, og en brun skygge for å markere globallinjen. Vi la også en lys nyanse innerst i øyekroken for å åpne blikket.
  • Brynene ble farget av frisøren for et resultat som varer. Avslutt med brun eyeliner og maskara.
Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Synlige blodårer på øyelokkene er veldig vanlig, og kan enkelt dempes med en baseskygge. Ikke bruk for mye produkt, da vil det legge seg i linjene og klumpe, et lett lag holder fint. Klapp inn i stedet for å gni.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

2. Legg hudfarget eyeliner på våtkanten. Dette fjerner rødhet og gir et våkent og friskt blikk.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

3. Legg en lipliner for å markere leppene, men velg gjerne en naturlig nyanse om du ikke vil ha så mye farge på leppene. Avslutt med en leppestift som matcher.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer