Bli ny:

- Jeg er egentlig en fargerik person!

Rita synes at hun er kommet inn i et kjedelig spor, og ønsker seg selvtillit til å gå med alt fra farger til skjørt og kjoler.

BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Rita ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Ofte føler jeg meg som en grå mus. Går for det meste i svart, grått, hvitt og blått, og synes stilen min er kjedelig. Jeg er egentlig en fargerik person, men er kommet inn i et kjedelig spor. Ønsker meg generelt en bedre stil! Drømmer om flere fine og stilige klær, og det samme gjelder sko.

- Jeg trenger selvtillit på det å gå med skjørt og kjoler – det blir nesten bare bukser. Er egentlig fornøyd med hele meg, men jeg trenger klær som passer.

- Håret mitt begynner å bli grått, men jeg farger det mørkebrunt. Vil gjerne både farge og klippe meg nå, det er noen måneder siden jeg var hos frisøren sist. Jeg har kjøpt meg rettetang, men den ligger fortsatt uåpnet. Prioriterer ikke å ordne håret mitt, men vil gjerne få hjelp i dag.

- Dagene mine er fulle av alt fra jobb, hjem, familie og frivillige verv fra jeg står opp til jeg legger meg. Har vekkerklokken på 06.45 og sykler til jobb. Etter jobb er det middag og aktiviteter for både meg og de fem barna mine.

- Jeg vil beskrive meg selv som en rolig og passe utadvendt person. Mannen min er veldig flink til å si fine ting til meg, og gir meg ofte komplementer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer