Bli ny:

- Jeg er egentlig ikke fornøyd med stilen min i det hele tatt

Vi ga Heike ny stil og ny frisyre!

BLI NY: Slik så Heike ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Heike ut før hun ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper denne dagen byr på nye og spennende opplevelser! Ønsker meg inspirasjon til en oppdatert stil, spesielt til kafebesøk med mine venninner. Stilikonet mitt må være Anna Anka fra svenske «Hollywoodfruer». Hun kler seg klassisk, noe jeg liker.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Jeg vil beskrive garderoben min som for kjedelig og konservativ, og er egentlig ikke fornøyd med stilen min i det hele tatt. Klesskapet mitt inneholder altfor mye, alt er helt hulter til bulter. Skulle ønske jeg hadde plagg som kunne kombineres og skape mange antrekk. Går for det mest i svart, grått, blått og rosa når det kommer til farger.

- Til vanlig bruker jeg rundt en halvtime på badet, og av sminke bruker jeg brunkrem, øyeskygge og maskara. Er mest fornøyd med leppene mine. Jeg vil gjerne klippe meg og få ny frisyre! Har min naturlige hårfarge nå, men kan gjerne friske opp fargen.

- Jeg vil beskrive meg selv som positiv og blid. Jeg trener, men som regel bare om vinteren. Det fineste noen har sagt til meg, er at jeg ser naturlig ut, og at jeg ser yngre ut enn jeg er.

STILTIPS

Stylist: Cornelia Brunasso
Heike ønsket seg en mer forserggjort stil.

  • Den nye hårfargen gjør at hun kler burgunder, pudret gammelrosa, lilla og bruntoner ekstra godt.
  • Heike har et fullt klesskapet, men synes ofte at antrekkene blir for kjedelige. Tilbehør med farge og print er en enkel måte å oppgradere basisplaggene på.
  • Dressbuksen er et klassisk plagg, men ved å velge en fin farge blir uttrykket mer interessant. Til hverdags er en strikkegenser og sporty sko perfekt, mens til fest gjør en silkebluse og spisse pumps susen.
Genser fra Samsøe & Samsøe, kr 1400. Bukse fra Tiger of Sweden, kr 1900. Skjerf fra Missoni, kr 1600. Veske fra Rough Studios/Høyer Byporten, kr 4000. Sko fra Lille Vinkel Sko, kr 1300. Foto: Astrid Waller
Genser fra Samsøe & Samsøe, kr 1400. Bukse fra Tiger of Sweden, kr 1900. Skjerf fra Missoni, kr 1600. Veske fra Rough Studios/Høyer Byporten, kr 4000. Sko fra Lille Vinkel Sko, kr 1300. Foto: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Nina Miljanic fra «På håret Barcode»
Heikes hår var grått, og hun kunne gjerne tenke seg en oppfriskning av fargen.

  • Vi la en mørkere tone i bunnen for å ramme inn og gi farge til ansiktet.
  • Hun fikk en kortere frisyre som kle hennes sprudlende personlighet og ansikt veldig godt.
  • Håret ble stylet med skum og teksturspray for å få fram bevegelse i frisyren.
Kåpe fra Creative Collective/Høyer Byporten, kr 2200. Skjørt fra Michael Kors, kr 1800. Veske fra Cala & Jade, kr 4000. Ankelstøvlette fra Atp Atelier, kr 3900.
Kåpe fra Creative Collective/Høyer Byporten, kr 2200. Skjørt fra Michael Kors, kr 1800. Veske fra Cala & Jade, kr 4000. Ankelstøvlette fra Atp Atelier, kr 3900. Vis mer

MAKEUPTIPS

Makeupartist: Moa Evelina Larsson fra «På håret»
Leppene er det Heike liker best ved sitt eget utseende, så vi ville framheve dem.

  • Sminken vi la, er naturlig med litt ekstra fokus på leppene. Vi valgte en frisk og fin farge.
  • I kinnene la vi en kremrouge i en fargetone som matcher leppefargen for å skape helhet og samspill i makeupen.
  • Øyeskygge i terrakotta og varm rosa ble blandet for å skape en nydelig, skreddersydd nyanse. Brynene ble markert med en myk penn og gredd på plass med en brynsgele. Så avsluttet vi med maskara på vippene både oppe og nede.

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Begynn med en leppepomade for å gi leppene fukt.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

2. Marker formen på munnen med en lipliner.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

3. Legg en farge lipgloss som matcher liplineren.

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer