Bli ny:

- Jeg er klar for alle typer forandringer!

Melisa har Victoria Beckham som sitt stilikon, og ønsket seg en ny look – både når det kommer til hår og klær.

BLI NY: Slik så Melisa ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Melisa ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Stilen min er veldig enkel. Jeg bruker for det meste jeans, genser og lave sko. Av farger går jeg for svart og grått, i tillegg til mørkeblått. Klesskapet mitt er så kjedelig for tiden, ønsker meg mer liv og farger! Spesielt nå i disse juletider er det fint med litt ny inspirasjon.

- Den fineste stilen, etter min mening, har Victoria Beckham. Når vi snakker om stil, så tenker jeg på alt – hår, makeup, klær. Hun har virkelig alt, og jeg liker alt ved henne! Kollegaen min Isabella inspirerer meg også, både med sin stil og som menneske.

- Aller helst håper jeg på en forandring på håret! Jeg er veldig villig til både å klippe og farge for å få en ny frisyre. Nå er håret mitt farget mørkebrunt, en farge ikke så veldig ulik min egen.

- Huden min tar jeg godt vare på og renser godt, og jeg bruker makeup hver dag. I hverdagen bruker jeg rundt en halvtime på badet, mens til fest kan det fort gå en time.

LES OGSÅ: Rawdah Mohamed deler sine skjønnhetsrutiner og hvordan hun lager glossy øyelokk!

STILTIPS!

- Melisa jobber i en skjønnhetssalong og ville se proff ut for sine kunder. Hun ønsket seg en stil som både er elegant, sexy og trendy. Derfor valgte vi en blanding av fløyel, skinn og delikate materialer. Vi gikk for klassiske plagg som blazeren, dressbuksen og strikkegenseren, men med en vri som tilfører stilen det lille ekstra. Fargeskalaen holdt vi til dype varianter av blått og plomme, i tillegg til rødt. Alle disse tonene passer godt til Melisa. Hun har en flott figur som kler alt! Hun kan gjerne leke mer, og tørre vise fram personligheten sin når hun kler seg, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: 21 fantastiske kjoler til festsesongen

MELISA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 11 000) og ankelstøvletter (kr 6000, begge fra Barbara Bui), bluse (kr 3000, Dundop) og bukse (kr 3400, Helmut Lang). FOTO: Astrid Waller
MELISA HAR PÅ SEG: Blazer (kr 11 000) og ankelstøvletter (kr 6000, begge fra Barbara Bui), bluse (kr 3000, Dundop) og bukse (kr 3400, Helmut Lang). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Vi ville gi Melisa en typete, men samtidig elegant frisyre. For under to uker siden farget hun etterveksten og dro fargen ut i lengdene, som ble nærmest svarte grunnet overpigmentering. Vi lysnet skånsomt den harde fargen i lengdene. Melisa har et krøllete hår som oppleves brusete siden det er porøst og har mangel på pleie. Vi klipte en undercut over ører og i nakke for å forme og gi henne en tøff detalj hun kan velge om hun vil vise fram eller ikke. Hun kan enten føne håret blankt med krem og olje, eller klemme opp de naturlige krøllene med en teksturgivende krem, sier Moa Evelina Larsson, som er frisør.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Christl ble med kort hår!

MELISA HAR PÅ SEG: Genser (kr 3800, Santos Clothing) og skinnbukse (kr 10 000, Helmut Lang). FOTO: Astrid Waller
MELISA HAR PÅ SEG: Genser (kr 3800, Santos Clothing) og skinnbukse (kr 10 000, Helmut Lang). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Melisa har nydelig hud og kler godt farge på leppene. Vi jevnet ut rødheter og la en frisk hudsminke som ikke tar for mye fokus. Brynene ville vi også holde naturlige, så på dem la vi bare litt farge der det var behov og børstet dem opp. Vi valgte en highlighter som ikke gir farge, kun fin glød. Den la vi på steder vi ville framheve, som for eksempel kinnbeina og neseryggen. Med en nedtonet base er det gøy å dra på litt ekstra med en vågal farge på leppene. Melisa kler leppestift, og nå i festsesongen er de mørke tonene ekstra populære, sier Gro Bakken, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Bli ny: Se så stor forskjell en rød leppestift kan utgjøre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer