Oscar 2020:

– Jeg er så glad for å kunne fremme norsk mote

Lisa Stokke ankom Oscar-løperen iført kjole fra Ingunn Birkeland.

– Jeg er så glad for å kunne fremme norsk mote
Publisert

Det kryr av stjerner i Hollywood denne februarkvelden. Ikke bare har noen av verdens største filmstjerner tatt turen til Los Angeles, men en rekke sangere har også inntatt den røde løperen utenfor Dolby Theatre.

Blant disse sangfuglene finner vi to norske stjerner! Denne Oscar-kvelden skal nemlig Aurora (23) og Lisa Stokke (44) opptre sammen med Idina Menzel (48). Sistnevnte har stemmen til «Elsa» i den amerikanske versjonen av «Frozen».

I «Frozen 2» synger Menzel låta «Into The Unknown» og i ny og ne kan man høre fotryllende toner fra Aurora i bakgrunnen. Men «Frozen» er ikke bare kjent i USA! Disney-filmen er oversatt til en rekke språk, og det ønsket de å vise frem på Oscar-utdelingen.

Menzel starter låta på beste måte med Aurora sittende bak seg, men plutselig dukker flere kvinner opp på skjermen! Dette er kvinner fra ni forskjellige land som alle har stemmen til karakteren «Elsa». Det er her Lisa Stokke kommer inn!

Hun har nemlig stemmen til Elsa i den norske versjonen av «Frozen», og nå har hun altså fått vist frem sin fantastiske stemme for en stjernespekket Oscar-sal og seere over hele verden.

Det er ennå ikke kommet et klipp i god kvalitet fra fremførelsen på YouTube, men her er en liten smakebit. Se Lisa synge fra 02.00:

I norsk design

Oscar-utdelingen er en flott mulighet til å sette seg selv på kartet, men også andre! Aurora valgte nemlig å bruke et antrekk designet av søsteren hennes for anledningen, mens Lisa Stokkes kjole var designet av norske Ingunn Birkeland.

I NORSK DESIGN: Lisa Stokke ser ut som en ekte Disney-prinsesse i dette fargeriket antrekket designet av Ingunn Birkeland. Foto: NTB Scanpix
I NORSK DESIGN: Lisa Stokke ser ut som en ekte Disney-prinsesse i dette fargeriket antrekket designet av Ingunn Birkeland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Stokke forteller på sin Instagram-story at det er Birkeland som har designet kjolen, kan vi faktisk se det på lang avstand! Dette designet er på mange måter Birkelands signatur.

Norske kjendiser som Ane Dahl Torp (44), Janne Formoe (44) og prinsesse Märtha Louise (48) har nemlig hadde på seg lignende kjoler.

Smykkene Stokke har på seg er fra Juvelér Langaard.

«Jeg er så glad for å kunne fremme norsk mote», skriver Stokke på Instagram-story. Hun bruker nemlig ikke bare et antrekk fra Ingunn Birkeland denne kvelden. På scenen har hun på seg en kjole designet av Tina Steffenakk Hermansen.

I samme Instagram-story kommer det også frem at selveste Margot Robbie (29) kom opp til Stokke og de andre Elsa-ene og sa at hun elsket opptredenen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer