Skjønnhet:

– Jeg får alltid komplimenter for denne øyenskyggen

Og den koster bare et par hundrelapper.

SKJØNNHET: KKs moteredaktør Ida Einarsdottir har én klar øyenskyggefavoritt. Foto: Privat
SKJØNNHET: KKs moteredaktør Ida Einarsdottir har én klar øyenskyggefavoritt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny sesong betyr som kjent nyheter – også på skjønnhetsfronten. Det er en jungel der ute, og det er ikke alltid like lett å velge – eller å velge bort. Heldigvis for deg så har vi testet slik at du slipper.

Her er noen av våre favoritter nå:

Fame Parfum (kr 1200, 50 ml, Rabanne).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

«Sånn er det bare», har jeg tenkt om de mørke ringene under øynene. Men hold an. For denne kan faktisk være en game changer. Som en slags krysning mellom øyekrem og concealer kombinerer den pleiende og aktive ingredienser med dekkevne som visstnok skal dempe hevelser og mørke ringer. 2-i-1, der altså.

Eye Care Concealer (kr 695, Biologique Recherche).
Eye Care Concealer (kr 695, Biologique Recherche). Vis mer

Denne duften kalles «solskinn på flaske».

Og det med god grunn. Friske sitrusnoter som gurkemeie, sitron, bergamott og ingefær kombinert med pepper, kardemomme, sandeltre og vetiver gir en slags umiddelbar lykkefølelse, og får sommeren til å vare litt lenger.

Sun Ræ (kr 1850, 50 ml).
Sun Ræ (kr 1850, 50 ml). Vis mer

Høstens fineste og rimeligste øyenskyggepalett, med hele 16 nyanser.

Ultimate Shadow Palette i fargen «Warm Neutrals» (kr 265, NYX).
Ultimate Shadow Palette i fargen «Warm Neutrals» (kr 265, NYX). Vis mer

Pære, erteblomst og hvit musk gjør denne florale duften til et slags møte mellom frukt og blomster. Med 100 prosent naturlig fruktekstrakt, et biprodukt fra matvareindustrien, tilsvarer en flaske en pære. English Pear & Sweet Pea Cologne (kr 1435, 100ml, Jo Malone).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Gucci Westman har laget dette duftlyset i samarbeid med den anerkjente parfymøren Céline Barel. Med varme noter av ingefær, kanel, amber og musk får dette plass på peishyllen i stuen. Healing Wood Candle (kr 1100, Westman Atelier hos Gimle Parfymeri).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Neglelakk i fargen «Meet me at midnight»

(kr 140, Essie).
(kr 140, Essie). Vis mer

Estée Lauders ikoniske Night Repair-familie har fått et nytt medlem, spesielt tilpasset rød og sensitiv hud (endelig!). Antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser virker beroligende og gir både fukt og glød til huden. Bruk den morgen og kveld før serum. Advanced Night Repair Rescue Solution (kr 875).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Min go-to når det gjelder glød, er klassikeren fra Chanel. Nå med oppdatert formel og i nye nyanser (og som refill). Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder

(620, Chanel).
(620, Chanel). Vis mer

Det er ingen grunn til å være skeptisk til oljer, men konsistensen kan noen ganger føles litt på siden. Denne tørroljen, derimot, etterlater huden hydrert, myk og glatt, og gir glød uten glans. Santorini Grape Velvet Skin Drink (kr 460, Korres).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

En av de aller beste fargede brynsmaskaraene på markedet. Til en snill pris. Infaillible Brows 24H Volumizing Eyebrow Mascara (kr 140, L’Oréal).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer