Bli ny:

- Jeg gleder meg til å se hva stylisten har funnet fram til meg

Brit kler godt de klassiske høstfargene, og i høst bugner butikkene av klær i nettopp disse fargene.

BLI NY: Brit Laila (54) ble ny med Allers!
BLI NY: Brit Laila (54) ble ny med Allers! Vis mer
Publisert

- Først tenkte jeg at det var skummelt å skulle bli ny, det å ha bilder i bladet og vise seg fram på den måten, men så tenkte jeg at det kunne bli spennende og en fin mulighet. Jeg gleder meg til å se hva stylisten deres har funnet fram til meg, og hva hun synes jeg kler.

Brit Laila Tangen:

  • ALDER: 54 år
  • BOSTED: Drøbak
  • YRKE: Seniorkonsulent
  • FAMILIE: 2 voksne barn, 1 barnebarn
  • HØYDE: 169 cm
  • STØRRELSE: 38
  • FAVORITTPLAGG: Svart bukse, lange jakker
  • NEI-PLAGG: Korte skjørt, vide plagg Siste kjøp: Bluse og genser

Brit går mye i lange jakker, enten i ull eller bomull, og liker svarte bukser.

- Jeg bruker mye blått, jordfarger som mørkebrunt og svart. Jeg er absolutt glad i farger, og går ikke i bare svart og grått, men jeg synes ikke alltid det er så lett å vite hva jeg kler og hva som er mest riktig til meg.

LES OGSÅ: Slik kan du få bukt med de tørre leppene - en gang for alle!

Brit er ingen typisk impulskjøper. Selv om hun liker å gå og titte i butikkene og se på hva som er nytt, planlegger hun ofte innkjøpene etter hva hun har hjemme.

- Det hender selvfølgelig at jeg også kjøper noe på impuls, men jeg liker å ha en garderobe som matcher, så jeg tenker ofte på hva jeg har hjemme og om jeg har noe som passer i skapet når jeg er på shopping. Jeg går for eksempel ut for å finne en topp som passer til et konkret skjørt hjemme.

LES OGSÅ: - Jeg trenger nødhjelp!

Klærne:

Britt er feminin, men kan godt ha noen tøffe innslag i garderoben. Hun kler farger som burgunder, dype grønn- og blåtoner, bronse, oliven, okergul, lakserød og oransje. Hun har en flott figur og bør vise den fram. Hun er fin i både vide og smale bukser. En basisgarderobe med bukser, jakker og kåper i klassiske snitt og farger er fint for henne, og så kan hun krydre med topper, bluser og skjerf i andre farger. Røffe smykker og vesker kler hun godt. Og sko som er gode og samtidig litt tøffe, spesielt sneakers!

LES OGSÅ: Derfor bør du alltid ha «stappetrikset» i bakhodet

Håret:

Britt har et blankt og flott hår. Vi valgte å klippe tuppene, som var slitte, stramme opp hele klippen med en bob, uten at den ble klippet for mye opp. Fargen var for gyllen og lys for henne, hun fikk derfor en kaldere, mørkere bunnfarge som var mer lik hennes naturlige farge. For at det ikke skulle bli for hardt og strengt, la vi inn noen striper i lengdene. Vi tonet stripene etterpå, slik at nyansen ble enda litt kaldere.

Sminken:

Britt har fin hud, jevn i tonen og med lite synlige porer. Så hun bør fortsette å påføre huden masse fuktighet, gode oljer og masker. Det er lurt å peele minst én gang i uken. Britt fikk rettet opp brynene med brynsskygge og fikk deretter en primer som kan brukes alene for god glød, for å jevne porer og hudtone, eller under foundation. Stylisten la deretter et tynt lag med foundation, så øyeskygger i bronse og dyp plomme, litt rouge på kinnene og frisk gloss, begge i en lys variant av bringebærrødt.

LES OGSÅ: Trikset du trenger for å vite om du kler solpudder på høsten

Foto: Yvonne Wilhelmsen. Stylist: Hilde Ottem. Frisør: Torunn Raunedokken v/Auster Academy & Salon

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer