Hekling:

– Jeg hadde ikke klart meg uten mamma

Ida (26) har vokst opp med en mamma som laget klær til henne. Nå vil hun hedre moren.

LANSERER KLESKOLLEKSJON: Ida Broen hedrer moren med sin første kleskolleksjon i samarbeid med Skappel. FOTO: EMMA SUKALIC

LANSERER KLESKOLLEKSJON: Ida Broen hedrer moren med sin første kleskolleksjon i samarbeid med Skappel. FOTO: EMMA SUKALIC

Vis mer
Publisert

En heklebølge skyller over landet. Det mener mange er grunnet korona som med sin tilhørende sosiale distansering har gjort håndarbeid trendy. Men for mange er det også dypt nostalgisk.

Det er tilfellet når Ida Broen nå lanserer sin første kleskolleksjon – en heklet kolleksjon designet i samarbeid med Skappel. Den skal få flere til å oppleve den samme følelsen av kjærlighet som hjemmestrikkede plagg har gitt henne.

– Jeg er så stolt

– Jeg vokste opp med en mamma som strikket klær til meg fra jeg ble født. Hjemmestrikkede plagg som er laget med hjertet, og med masse historie som alltid vil ta deg tilbake. Denne kolleksjonen er laget med mamma i hjertet, forteller Ida.

– Mamma er min bestevenn – på godt og vondt. Jeg vil hedre henne for den klippen hun har vært for oss. Hun er virkelig verdens beste mamma, og jeg hadde ikke klart meg uten henne. Hun har formet meg til å bli tøff, modig og gitt meg rom til å være meg selv – akkurat som jeg vil.

Den Oslo-baserte Bodø-jenta er med sine nesten 47 000 følgere på Instagram etterhvert blitt et nokså kjent fjes i den norske influenser- og moteverdenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer