Oslo

- Jeg hadde ikke turt

Kk.no testet Norges mest fargerike plagg.

VI TESTER FAM IRVOLL: - Det er fantastiske klær, selv om jeg ikke hadde turt å gå med alt. Det beste er at man alltid har en lodden venn å kose med hvis man skulle føle seg litt ensom, sier kk.nos egen videofotograf og testkanin Aira Planting.  Foto: Cecilie Leganger
VI TESTER FAM IRVOLL: - Det er fantastiske klær, selv om jeg ikke hadde turt å gå med alt. Det beste er at man alltid har en lodden venn å kose med hvis man skulle føle seg litt ensom, sier kk.nos egen videofotograf og testkanin Aira Planting. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Under Oslo Fashion Week i Oslo i februar inviterte designeren Fam Irvoll oss med inn i skogen.

Vi fikk se kasjmirkardiganer med påsydde mus, blå ballettkjoler med hvite skyer og hårbånd smykket med hvite ender og marihøner på catwalken.

Se video fra showet her.

Alle dyrene i skogen

På anlegget tronet den russiske komponisten Sergej Prokofievs «Petter og Ulven», for ikke å snakke om norske Miss Harmonica, som kk.no har vært hjemme og analysert klesskapet hos.

Til kk.no forklarte designeren at kolleksjonen har vært inspirert av bursdagsselskap, eventyret «Rødhette og Ulven» og dyr generelt.

Se intervju med Fam Irvoll her.

Hvordan føles klærne på?

Men hva skjer når man smykker puppene sine med grønne frosker i loddent garn? Blir livet en fest med rosa kaker på hodet?

kk.no gikk hen og testet ut en rekke av plaggene fra Fam Irvolls kolleksjon hos pr-byrået Star. Alt fra kardiganer med strikkede hummer og sjøkreps, til gensere med påsydde elghoder og sauer på.

- Det er fantastiske klær, selv om jeg ikke hadde turt å gå med alt. Det beste er at man alltid har en lodden venn å kose med hvis man skulle føle seg litt ensom, sier kk.nos egen videofotograf og testkanin Aira Planting.

- Ellers så liker jeg fargene og følelsen man får av å ha klærne på, alt er så gøy, legger hun til.

Sjekk ut resultatet av klestestingen her:
Vil du gå i dette? Sjekk ut klærne fra kolleksjonen, som heter «A little red polkadotted hood», og døm selv.
Dyriske tendenser

Fam Irvolls høstkolleksjon er inspirert av eventyr og barndom. Men aller mest i fokus er dyrene. Her går det i elg, kyllinger og marihøner.

Hva er det med alle disse dyrene?

- Er de ikke søte? Jeg har jo latt meg inspirere av «Rødhette og Ulven» og «Petter og Ulven » og skogen de befinner seg i, så da må det jo bli masse dyr, det sier seg selv, smiler designeren til kk.no.

- Men det skal være litt skummelt også, se for deg barnemareritt der det er noe som skjuler seg under sengen.

Se videointervju med designeren under:

[obj:media:7497]- Vær leken og fargerik

Klærne er uten tvil langt mer fantasifulle og fantastiske enn det den gjengse kvinne har i garderoben sin.

Har du noen motetips til de som kanskje vil jazze opp stilen sin litt?

- Ting som ikke matcher, matcher - det er mitt beste tips. Vær veldig fargerik, bare gå helt crazy, sier Fam Irvoll.

- Jeg tror ikke man må være så redd for alt mulig, heller være litt leken og humoristisk, det er ingen grunn til å ikke tørre å være kreativ, legger hun til.

Møt designeren, bli med backstage og sjekk ut visningen her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer