<strong>BLI NY:</strong> Elisabeth ble ny med Allers! Se hvor stilig hun ble. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Elisabeth ble ny med Allers! Se hvor stilig hun ble. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Bli ny:

- Jeg hadde lyst til å få veiledning på hvilken stil og farger jeg kler

Elisabeth er mye ute og lever et aktivt liv. Derfor fikk hun en stil som passer til det!

Publisert

– Jeg ble spurt om jeg ville være med på en Bli ny-dag, og takket ja fordi jeg hadde lyst til å få veiledning på hvilken stil jeg kler og hvilke farger. Jeg er veldig glad i grått, hvitt og olabukser, men det kan jo bli litt kjedelig i lengden.

Hun er ganskel klar på hva hun ikke liker også:

– Jeg liker ikke sekkete, vide klær eller blomster og store mønster. Fasongen må være riktig til meg for at jeg skal føle meg vel.

Elisabeth og søsteren Kari startet Øyens Hjemmebakeri i Kvam for litt over fire år siden, et bakeri som går så det suser i dag.

Elisabeth Øyen:

ALDER: 48 år
BOSTED: Kvam
YRKE: Baker
FAMILIE: Samboer, 2 barn, 2 barnebarn, 2 bonusbarn
HØYDE: 164 cm
STØRRELSE: 38
FAVORITTPLAGG: Dongeri
NEI-PLAGG: Skjørt
SISTE KJØP: Grå genser

– Jeg hadde nettopp flyttet hjem til Gudbrandsdalen etter mange år i Stavanger da søsteren min kom med denne ideen om å starte bakeri. Jeg var klar for en ny start og å prøve noe nytt, så da satte vi i gang. I dag er familiene våre også involvert, og bakeriet har blitt en livsstil.

I bakeriet bruker Elisabeth arbeidsantrekk, og håret må bort i en kokkelue.

– Jeg synes det er deilig å ha arbeidsklær, så slipper jeg å tenke på hva jeg skal ha på meg hver morgen! Men det gjør også at hverdagsgarderoben min består mye av fritidsklær. Jeg er mye ute og går tur og på ski, jeg kjører motorsykkel og drar ofte på tur i bobil. Så en klesstil må passe til det livet jeg lever!

Klærne:

Elisabeth er en tøff og sporty type som kler en ren stil. Hun er veldig fin i blått og lyse, naturlige farger. Hun er nett i figuren, så hun bør vise den fram med kjoler som er innsvinget, korte jakker og klær som følger formene hennes. Både sneakers, støvler og høye hæler kler henne veldig godt. Hun er finest med enkle smykker, ikke for store og prangende. Da kan hun heller fiffe opp antrekket med en kul veske, solbriller eller sko som er litt spesielle.

LES OGSÅ: - Jeg kommer meg etter en tøff sykdomsperiode, og trenger litt positiv inspirasjon

Håret:

Elisabeth hadde en litt matt farge i lengdene på håret, men en veldig fin egen naturfarge i bunn. Frisøren valgte derfor å beholde bunnfargen og bruke den som veiledning for farge i resten av håret, med en naturlig overgang og lysere lengder med litt gyllen tone. Håret ble klippet av ved kragebeinet – i flere lag og med skrå lugg. Det ble stylet litt mer typete og med løse «beachwaves».

LES OGSÅ: Slik jukser du håret tykkere

Sminken:

Elisabeth har lys, fin hud med søte fregner. Hun bør pleie huden med oljer og god fuktighet. Bryn ble stelt litt før hun fikk fubktighetskrem og primer med glød som gir godt grunnlag før foundation. Øynene ble framhevet med lys fersken pudderskygge på lokkene og liner i brunsvart langs vippekant med en dyp grønn skygge over. Til slutt litt solpudder på kinnbeina og korallfarget gloss på leppene.

LES OGSÅ: Nå vil folk ha «gardin-pannelugg»!

Foto: Yvonne Wilhelmsen. Stylist: Hilde Ottem. Frisør: Angelica Andersson.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer