Bli ny:

- Jeg håper dere kan trylle litt med stilen min!

Elin er glad i det klassiske uttrykket, men ville gjerne bli hakket mer vågal med antrekkene sine.

BLI NY: Slik så Elin ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Elin ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elin Bugge

Alder: 38 år
Høyde: 170 cm
Størrelse: 44
Hjemsted: Kristiansund
Sivilstatus: Ugift
Yrke: Jurist

- Innholdet i klesskapet mitt kan oppsummeres med ett ord: kaos. Drømmer om færre plagg og et bedre system. Jeg liker godt tidløse klær, så jeg er fornøyd med at garderoben min er ganske klassisk. Norske Maria Mena og danske Pernille Tæisbæk har en stil jeg liker godt.

- Jeg håper dere kan trylle litt med både hår, makeup og klær på denne «bli ny»-dagen. Jeg ønsker meg ny inspirasjon, for stilen min nå vil jeg beskrive som litt kjedelig. Bruker for det meste enkle plagg i nøytrale farger som svart, blått, hvitt og grått. Har noen forskjellige jakker i spreke farger, men er litt redd for å bruke dem. Vil gjerne bli flinkere til å kle meg i farger.

- Jeg bruker nesten ikke sminke, kun maskara, så det går fort unna på badet om morgenen. Det fineste noen har sagt til meg, er at jeg er naturlig. Ellers er jeg mest fornøyd med håret og beina mine.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen refser Emmy-publikum som hevder at hun er gravid igjen: - Jeg har akkurat født!

STILTIP!

- Elin ville prøve en mer fargerik stil som passer både i hverdagen og på fest. For å tilføre flere farger i garderoben kan Elin kombinere klassikere som den hvite skjorten med en sprekere underdel. Elin er fin i en kombinasjon av kalde pasteller og jordtoner. Og røde lepper i en kald nyanse kler henne også veldig godt! Mønstrete plagg gjør mye ut av seg, og kan godt kombineres med stilrent og ensfarget tilbehør, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: 3 trender å se opp for fra New York Fashion Week

ELIN HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 2000, By Malene Birger/Høyer Byporten), skjørt (kr 400) og armbånd (kr 100, begge fra Kappahl) og pumps (kr 900, Tamaris). FOTO: Astrid Waller
ELIN HAR PÅ SEG: Skjorte (kr 2000, By Malene Birger/Høyer Byporten), skjørt (kr 400) og armbånd (kr 100, begge fra Kappahl) og pumps (kr 900, Tamaris). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Elin kler sin lyse manke, så vi gjorde kun noen justeringer på fargen og ga henne en friskere klipp. Vi klipte en del av lengden for å få fram det sunne og friske håret hennes. Nå har hun en feminin og elegant frisyre som er enkel å style. Hun fikk en varmere blond farge med gyllenbeige toner sammen med lysere highlights, som gir et fantastisk spill. Dette gir henne mer glød og farge i ansiktet. Vi brukte en bred glattetang for å samle håret og gi det en blank finish. Et varmebeskyttende produkt er viktig, spesielt på lyse, fine hårstrå. Til slutt gikk vi over med en tørr spray som avslutning, sier Nina Miljanic, som er frisør hos Påhåret Bjørvika.

LES OGSÅ: Ødelagt spile-bh: kan den reddes?

ELIN HAR PÅ SEG: Kjole (kr 5000, Stine Goya/Høyer Byporten), veske (kr 1000, Unisa) og pumps (kr 900, Tamaris). FOTO: Astrid Waller
ELIN HAR PÅ SEG: Kjole (kr 5000, Stine Goya/Høyer Byporten), veske (kr 1000, Unisa) og pumps (kr 900, Tamaris). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

Elin har fin hud og liker ikke å bruke for mye makeup. Vi startet med en farget dagkrem som gir jevn glød uten å dekke for mye. Så la vi et pudder for å dempe blankhet i T-sonen. Når det kom til rouge, valge vi en mer varm og brunaktig tone enn en typisk rosa. En mer sandaktig nyanse kler Elin godt og gir ansiktet en fin farge. På øynene gikk vi for en matt brun skygge og en mer gyllen gulltone innerst i øyekroken. Vi valgte brun eyeliner for et mykere resultat enn svart. Til slutt påførte vi maskara, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist hos Påhåret Vinderen.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Gjør du disse fem hårtabbene?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer