Bli ny:

- Jeg har alltid drømt om å bli ny!

Linda elsker klær, men føler at både klesstilen og hårfrisyren trenger et løft for at stilen hennes skal være helt på plass.

BLI NY: Slik så Linda ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Linda ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Linda Fjereide

Alder: 42 år
Høyde: 179 cm
Størrelse: 38
Hjemsted: Ågotnes
Sivilstatus: Gift, tre barn
Yrke: Rådgiver i bank

Helt siden jeg var liten, har jeg drømt om å få bli ny. Alle som får en makeover med KK, ser jo helt fantastiske ut! Jeg elsker klær og har egentlig mange fine plagg. Utfordringen er bare det at når jeg får dem på, så mister de liksom glansen. Føler at jeg mangler en helhet mellom klær, hår og sminke. Jeg er rett og slett usikker på hele stilen min og føler at den er litt ubestemmelig.

Håret mitt er langt, slitt og grått. Det er sikkert to år siden jeg var hos frisøren og stusset tuppene. Jeg vet at jeg burde gjøre noe med det, for jeg synes jeg har en fjortissveis, men jeg ønsker å få hjelp til å finne ut hva jeg kler. Drømmer om enten myke krøller eller en kul, kort frisyre.

På jobb går jeg i uniform, og ellers bruker jeg T-skjorte og dongeri. Egentlig elsker jeg kjoler, høye hæler, farger og artige klær! Liker klassiske og romantiske antrekk, og trenger først og fremst inspirasjon til hverdagsantrekk. Eva Weel Skram og Anne Rimmen har en stil jeg liker godt.

Jeg er en typisk flink pike som alltid har satt andre først. Jeg framstår som rolig og innadvendt, men har en fargeglad og boblende side som ikke alle ser. Nå begynner barna å vokse til, og jeg ønsker å finne meg litt igjen.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Linda har en figur som gjør at hun kan leke med mange ulike snitt og stiler, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Hun har kalde toner i håret sitt, noe som gjør at en skinnjakke i en varm farge vil myke opp og skape en fin kontrast.
  • Til vanlig går Linda i jeans og T-skjorte, så vi ville vise henne at antrekket med enkle grep kan bli mer spennende. Prøv for eksempel med en mønstrete skjorte eller bluse og en kul jakke.
  • Hun har flotte bein, og bør vise dem fram med smale bukser og fine skjørt og kjoler. I tillegg er hun glad i høye hæler, noe som er perfekt til ankellange bukser som jeansen her.
ETTER: Semsket skinnjakke (kr 1000, Vero Moda), skjorte (kr 1295, Lexington), jeans (kr 400) og veske (kr 300, begge fra Kappah) og pumps (kr 900, Buffalo/Dna). Tips! EN kort skinnjakke skaper inntrykk av lengre bein. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Semsket skinnjakke (kr 1000, Vero Moda), skjorte (kr 1295, Lexington), jeans (kr 400) og veske (kr 300, begge fra Kappah) og pumps (kr 900, Buffalo/Dna). Tips! EN kort skinnjakke skaper inntrykk av lengre bein. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Vi ville framheve Lindas naturlige hårfarge og gi henne en frisyre som er enkel å style, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Hun kler gråfargen sin veldig godt, og i stedet for å prøve å dekke den, ville vi få den enda bedre fram. Tidligere har hun farget håret mørkt, men det krever mye vedlikehold med tanke på at etterveksten fort blir synlig.
  • Vi la noen lyse foliestriper for å bryte opp, og gikk over med glossing for å gi fargen mer glans. Vi valgte en gloss som gjør fargen kaldere og klarere, noe som kler hudtonen og øyefargen hennes godt.
  • Håret klipte vi en god del kortere for å skape en fyldigere frisyre. Den nye lengden hennes er enklere å style, og det er lett å skape myke bølger som hun ønsket seg. Vi brukte en krølltang og tok ganske store partier med hår.
Genser (kr 300, Vero Moda), skjørt (kr 400, Kappahl), veske (kr 800, Dna) og ankelstøvletter (kr 1400, Vagabond). Tips! Leopard gir antrekket det lille ekstra! Ton stilen ned med strikk og boots til hverdags. FOTO: Astrid Waller
Genser (kr 300, Vero Moda), skjørt (kr 400, Kappahl), veske (kr 800, Dna) og ankelstøvletter (kr 1400, Vagabond). Tips! Leopard gir antrekket det lille ekstra! Ton stilen ned med strikk og boots til hverdags. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Linda har en nydelig, jevn hud og vakre øyne, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Hudtypen hennes er tørr, så vi startet med oljerens og fuktgivende krem. Siden hun har så jevn hud, droppet vi foundation, og gikk heller for en primer som gir glød, pluss litt concealer. Videre brukte vi kun kremprodukter, noe som passer tørr hud veldig godt.
  • Vi farget vipper og bryn for å skape en naturlig ramme rundt øyene. For å gre brynene på plass brukte vi en gjennomsiktig gelé. Øyefargen hennes er helt fantastisk, så vi valgte øyeskygger som framhever den.
  • Samme kremrouge som ble brukt i kinnene, ble brukt på leppene for en fin helhet. Med litt klar gloss over er sminken komplett!
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Lilla er superlekkert til blå øyne! Vi gikk for en lilla øyeskygge over hele lokket før vi skapte dybde med en mørkere brunlilla nyanse i ytterkant av øyet

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bland kremrouge og highlighter sammen for å få en frisk og naturlig look. Dette gir masse glød og passer perfekt til tørr hud. Påfør fra øverste del av kinnbeinet og mot tinningen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Konturer kjevepartiet og haken med en bronzer i kremform. Dette markerer ansiktet og får fram trekkene. Vi brukte samme bronzer som i resten av ansiktet for å skape helhet i sminken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer