Bli ny:

- Jeg har gått ned 80 kilo!

Silje tok grep over eget liv og klarte å gå ned 80 kilo. Nå ønsker hun hjelp på klesfronten.

BLI NY: Silje tok grep over eget liv og gikk ned 80 kilo. Så ble hun ny med Allers. FOTO: Yvonne Wilhelsen
BLI NY: Silje tok grep over eget liv og gikk ned 80 kilo. Så ble hun ny med Allers. FOTO: Yvonne Wilhelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tenkte at jeg kunne være en inspirasjon til andre som sliter med vekten: Det er mulig å klare det, men man trenger jernvilje, forteller Silje.

Hun har lagt om kostholdet radikalt og har kuttet ut all usunn mat. Men hun har epilepsi og tror at hun også la på seg av medisinene hun fikk, for da hun byttet medisin, merket hun en endring.

Se de flotte bildene av Silje nederst i saken!

SILJE LANGSHOLT:

  • ALDER: 40 år
  • BOSTED: Aremark
  • YRKE: Ufør
  • HØYDE: 167 cm
  • FAMILIE: Gift
  • STØRRELSE: 36
  • FAVORITTPLAGG: Strikkejakker
  • NEI-PLAGG: Trange klær
  • SISTE KJØP: Joggebukse

- Det er Grete Roedes opplegg som har fungert best for meg, og jeg har holdt meg til 1600 kcal om dagen. Dessuten har jeg trent hver dag, jeg har gått og jogget og brukt naturen. Man trenger ikke å bruke mange penger på kurs og dyre treningsopplegg!

I tillegg elsker Silje å danse, og da går det mest i swing og salsa. Og for hver kilo som er blitt borte, er det blitt lettere å danse.

- Jeg jobbet som danseinstruktør før, og synes det er så gøy at det ikke oppleves som trening. Nå har jeg fått med meg mannen min på å danse også.

Silje sliter med å omstille seg når det gjelder hvilke klær hun kan bruke, og ser fremdeles etter store størrelser.

- Jeg synes at det er vanskelig å finne en ny stil med en mye mindre kropp, derfor var jeg så glad for å kunne få en bli ny-dag med dere. Jeg er veldig glad i høstfarger, så både hårfarge og klærne var midt i blinken!

LES OGSÅ: Bernadette gikk ned 30 kilo på 30 uker

Klærne:

Silje har en flott figur og smetter inn i det meste. Hun hopper raskt i for store, vide og behagelige plagg, men kler å vise sin fine, nette figur - gjerne i en litt tøff stil. Når det gjelder farger, heller hun mot den varme fargeskalaen og kler veldig godt grønntoner, terracotta og sennepsgult, og er lekker i dype, varme burgundertoner. En varm rødfarge vil også kle henne godt.

Håret:

Silje hadde noe ettervekst, men er naturlig mørk blond. Frisøren synes at hun kledde en litt mer gyllen farge og la inn en dyp tone i bunnen, en tankene dypere enn hva hun vanligvis er. Vi ville beholde en del av lengden, men gjøre det litt lettere. Deretter valgte vi en litt tung sidelugg for å ramme inn ansiktet hennes.

Sminken:

Silje har en fin, lys hud, og er en sporty type som også fint kan gå uten makeup. Hun kan bli litt flinkere til å pleie huden sin med peeling, fuktighet og oljer. Brynene ble nappet en del smalere, så fikk hun en god primer og en tynn foundation. Øyeskyggene er i dyp olivengrønn med litt gullshimmer i øyekroken. Vi har brukt en tynn kajalstrek langs vippekanten både oppe og nede. Så fikk hun bronzer på kinnbein og litt shimmer øverst ved kinnbeina og litt under øynene for å framheve dem. Leppene fikk en frisk gloss i dyp oransje/korall.

LES OGSÅ: Se hvor flott Anne-Merethe ble da hun ble ny med KK!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer