Mote

- Jeg hater mote

Agyness Deyn er ikke som andre supermodeller.

Modell Agyness Deyn er ofte å se på gata i London. Foto: All Over Press
Modell Agyness Deyn er ofte å se på gata i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Selv om jeg jobber med det, så er ikke mote helt meg. Det er bare materialistiske greier. Jeg vil bare gjøre ting som gjør meg glad, sier Agyness Deyn til FemaleFirst.

- Foretrekker menn

Til tross for at hun kan minne sterkt om 60-tallets trendikon Twiggy, hevder den britiske toppmodellen Agyness at hun aldri har latt seg inspirere av noen fra moteverdenen. - Jeg likte best menn. Clash, og pønkete karer, vet du. Siouxsie and the Banshees og X-Ray Spex. Når hun blir bedt om å nevne tre personer som hun stilmessig har latt seg inspirere av, vil hun ikke svare på dette. - Jeg vil si meg selv. Jeg tar bittelitt fra veldig mange forskjellige mennesker, sier Agyness Deyn til FemaleFirst.

Utropt til trend-ikon

Londonjenta Agyness Deyn, hvis egentlige navn er Laura Hollins, har blitt berømt for sin androgyne, pønka stil. Hun har figureret øverst på best kledd-lister, har figurert på forsiden av Vogue en rekke ganger, og i mai i fjor var hele nummeret av trendmagasinet i-D magazine dedisert til henne.
 • Les også: Derfor blir vi ikke kvitt dem.
 • - Hater stilen hennes

  Men slett ikke alle har latt seg begeistre. Moteredaktør Liz Jones i Daily Mail kan absolutt tøyle entusiasmen for Agyness. - Jeg hater den uflidde, tilfeldige looken kalt London-stil. Både Agyness Deyn, Kate Moss, Amy Winehouse og Peaches Geldof prøver å vise hvor individualistiske de er med å kle seg som fanter. Er du ikke enig med Liz Jones? Stjel stilen til Agyness her.Den særegne sveisen hennes, som først var så kul, mener hun nå at det har gått inflasjon i.
 • LES OGSÅ: Frisyren menn elsker
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer