Bli ny:

- Jeg husker ikke sist jeg kjøpte klær

Silje ønsket å friske opp stilen sin og ha en positiv dag med masse inspirasjon.

BLI NY: Slik så Silje Margrethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Silje Margrethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Stilen min er veldig opp og ned, og blir preget av dagsformen min. Ønsker meg innspill på klær generelt, til både hverdagen og spesielle anledninger. Jeg kjøper aldri klær, og husker faktisk ikke når mitt siste klesinnkjøp var.

- Sist jeg var hos frisøren, var i mars 2018. Da gikk jeg fra å være svart i håret til å bli blond igjen. Vil helst ikke klippe meg, ikke mye, i alle fall. Men ny hårfarge er jeg helt åpen for!

- Om jeg har tid, kan jeg gjerne stå på badet i timevis og fikse meg, og jeg bruker nesten alt som går av sminke. Jeg er mest fornøyd med øyene mine.

LES OGSÅ: Velg riktig lengde på kåpen

KLESTIPS!

- Silje ønsket seg en ny stil med klær som kler henne. For å få brukt klærne i klesskapet mest mulig er det lurt å være litt kreativ med stylingen. Derfor gikk vi for en kjole som både kan brukes til bare bein om våren og over bukse nå. Silje kler bukser med rette bein godt. Det gir en elegant følelse til antrekket. For en mer pyntet look er kåper og fuskepelsjakker perfekt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: 21 superfine sko fra salget

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.