Bli ny:

- Jeg husker ikke sist jeg kjøpte klær

Silje ønsket å friske opp stilen sin og ha en positiv dag med masse inspirasjon.

BLI NY: Slik så Silje Margrethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Silje Margrethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Stilen min er veldig opp og ned, og blir preget av dagsformen min. Ønsker meg innspill på klær generelt, til både hverdagen og spesielle anledninger. Jeg kjøper aldri klær, og husker faktisk ikke når mitt siste klesinnkjøp var.

- Sist jeg var hos frisøren, var i mars 2018. Da gikk jeg fra å være svart i håret til å bli blond igjen. Vil helst ikke klippe meg, ikke mye, i alle fall. Men ny hårfarge er jeg helt åpen for!

- Om jeg har tid, kan jeg gjerne stå på badet i timevis og fikse meg, og jeg bruker nesten alt som går av sminke. Jeg er mest fornøyd med øyene mine.

LES OGSÅ: Velg riktig lengde på kåpen

KLESTIPS!

- Silje ønsket seg en ny stil med klær som kler henne. For å få brukt klærne i klesskapet mest mulig er det lurt å være litt kreativ med stylingen. Derfor gikk vi for en kjole som både kan brukes til bare bein om våren og over bukse nå. Silje kler bukser med rette bein godt. Det gir en elegant følelse til antrekket. For en mer pyntet look er kåper og fuskepelsjakker perfekt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

LES OGSÅ: 21 superfine sko fra salget

SILJE MARGRETHE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300), kjole (kr 500) og veske (kr 200, alt fra Lindex), bukse (kr 800, Levatè) og sko (kr 1695, Sapatos). FOTO: Astrid Waller
SILJE MARGRETHE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 1300), kjole (kr 500) og veske (kr 200, alt fra Lindex), bukse (kr 800, Levatè) og sko (kr 1695, Sapatos). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Siljes hår er krusete, og derfor liker hun å ha litt tyngde som reduserer volumet. Vi gikk for en klipp som er noe lengre i front enn i nakken. Dette gir en smal og elegant look, og forlenger ansiktet og hakepartiet som Silje har komplekser for. En trekant ble barbert bort nede i nakken for en kul effekt når hun setter opp håret, men det var hovedsakelig for å få bort volum. Med dette unngår hun at håret vipper utover på grunn av fylden. Silje er nydelig med naturlige toner, så vi framhevet hennes varme undertone ved å booste fargen med kobber. Stripene vi la inn, skaper spill og gjør frisyren levende. Hun bruker rettetang til daglig, og for et grovt hår er en fuktighetsgivende varmebeskyttelse supert for å beholde kvaliteten på håret, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør hos Påhåret Bogstadveien.

LES OGSÅ: Paris Fashion Week: Svensk kolleksjon får massiv oppmerksomhet

SILJE MARGRETHE HAR PÅ SEG: Fuskepels (kr 1500) og veske (kr 200, begge fra Lindex) og bukse (kr 400, Kappahl). FOTO: Astrid Waller
SILJE MARGRETHE HAR PÅ SEG: Fuskepels (kr 1500) og veske (kr 200, begge fra Lindex) og bukse (kr 400, Kappahl). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

- Silje er glad i å sminke seg, og har det meste av produkter hjemme. Vi begynte med en fuktighetsgivende primer som gir en god base for foundation. Siden Silje har en tørr hudtype, valgte vi oljebasert foundation og kremprodukter på huden. For å få fram ansiktstrekkene la vi en mørkere foundation der vi ville skape skygge. Under øynene la vi en foundation og concealer som er hakket lysere enn resten av ansiktet for å skape et våkent blikk. Ved å blande concealer og foundation får du en lettere konsistens som er enkel å påføre. Plommefarget øyeskygge er lekkert til Siljes nye hårfarge. I tillegg til skyggen la vi en tynn liner langs øvre vippekant. Til slutt litt rosa lipgloss på leppene for friskhet og farge, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist hos Påhåret.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Skjønne nyheter: Nå er natt-tannkremen her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer