Bli ny:

- Jeg innser at jeg ikke har så spennende stil

«Mamma har alltid syntes dette har sett spennende ut, håper hun kan være med!» skrev Hildes datter Birgitte til oss. Og selvsagt kunne hun det!

BLI NY: Hilde ble ny med Allers. Se hvor flott hun ble! Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Hilde ble ny med Allers. Se hvor flott hun ble! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg har alltid synes at Bli ny-sidene er spennende og tenkt at jeg kunne ha lyst til å være med på det en gang. Nå kan jeg takke Birgitte for at jeg har fått en sånn dag, sier Hilde Bøe (50).

Hilde Bøe (50):

Bostad: Mo i Rana
Yrke: Miljøterapeut
Familie: Gift, 5 barn
Høyde: 168 cm
Størrelse: 38
Favorittplagg: Shorts og singlet
Nei-plagg: Joggebukse og boblejakke
Siste kjøp: Langermet topp

Med fem aktive døtre er det mye som skjer i hverdagen, ikke minst kjører Hilde og mannen mye fram og tilbake til treninger og aktiviteter.

– Jeg trengte et puff for å kle meg litt finere, jeg rydder ikke så mye plass til det i hverdagen. Det går i ett hele tiden! I jobben som miljøterapeut er det heller ikke sånn at jeg pynter meg noe særlig, der er det en praktisk og sporty stil som gjelder.

Med fem døtre i huset hender det at hun får påpakk for at stilen ikke er helt på topp.

– På sommeren går jeg mest i shorts og singlet, om vinteren går det i ulltøy. Det er jo ikke så spennende, jeg innser det. Men jeg er et typisk utemenneske, går mye på ski på vinteren og på tur ellers i året, da må jeg ha klær som passer til det.

Hilde bruker heller ikke sminke, har aldri fått helt dreisen på det, sier hun.

– Noe av det jeg synes har vært morsomst med denne dagen var å være fin fra topp til tå. Både hår, sminke og klær. For ellers er det ofte sånn at jeg enten er fin på håret, eller så er klærne fine. Nå er alt fint på en gang, og det skal jeg prøve å ta lærdom av.

BLI NY: Hilde ble ny med Allers. Se hvor flott hun ble! FOTO: Yvonne Wilhelmsen

Klærne

Hilde er en sporty aktiv kvinne, som kanskje har hatt litt lite tid til seg selv. Det praktiske har derfor vært hennes foretrukne stil. Men nå kunne hun godt tenke seg å bruke litt mer tid på seg selv. Med lange bein og smale hofter og en ellers nett figur, kler Hilde både vide og smale bukser, belter, skjørt med rynker, og gjerne plagg lag på lag. Hun er fin i tettsittende jeans og topper, og kler klare, friske farger godt. Hilde liker selv det enkle, uten for mye blonder og rysjer, men stylisten tips er at hun gjerne kan sette sammen garderoben på en litt sprekere måte og tilføre noen frekke detaljer.

Håret:

Hildes hår var farget i en litt for varm kastanjetone. Den naturlige fargen hennes er mye kaldere, og frisøren ønsket derfor å ta henne tilbake litt over i de kalde nyansene, og dessuten gjøre det en tanke lysere i lengdene. Hilde har et ganske rett hår, som kan bli litt flatt om det blir for langt. Vi klippet henne derfor i en kortere frisyre, slik at fasongen ble mer myk og feminin.

Sminken:

Hilde kler en frisk og naturlig makeup som ikke krever mye tid. Stylisten la vekt på fine velstelte bryn og pen hud med naturlig glød. Hilde fikk en god primer, naturlige toner i brunt og creme på øyne, solpudder og en frisk gloss. Disse elementene, i kombinasjon med maskara på vippene, holder lenge på hverdager og krever ikke så mye tid hver morgen. Og det gir absolutt det lille ekstra.

Stylist: Hilde Ottem. Frisør: Auster Salon & Academy v/Torunn Raunedokken.

Til info: Denne saken har også vært på trykk i Allers.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer