Oslo Fahion Week

- Jeg liker å pynte meg for kjæresten

NRKs Anne Rimmen så flottere ut enn noensinne på Moods-festen.

PYNTER SEG: Ifølge Anne Rimmen pynter hun seg mest for seg selv, men også litt for kjæresten, Ailo Gaup. Paret kom sammen på Moods-visningen på Øvrevoll torsdag.  Foto: Per Ervland
PYNTER SEG: Ifølge Anne Rimmen pynter hun seg mest for seg selv, men også litt for kjæresten, Ailo Gaup. Paret kom sammen på Moods-visningen på Øvrevoll torsdag. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Torsdag inviterte Moods of Norway-gutta Simen Staalnacke og Peder Børresen hele mote- og kjendis-Norge på storstilt catwalkshow på Øvrevoll galoppbane i Bærum.

Gullpokalene ble byttet ut med rysjete hesteveddeløpsmedaljer, og gjestene var, nok en gang, pyntet i sin aller fineste Oslo Fashion Week-stas.

LES OGSÅ: Gullgutta fra Stryn gjorde det igjen

FLOTT: Både Anne, Ailo og Ellen Anna så flotte ut på den rosa løperen.
FLOTT: Både Anne, Ailo og Ellen Anna så flotte ut på den rosa løperen. Vis mer

En av kveldens flotteste


Blant kveldens aller flotteste travbanegjester var NRK-profil og sportsanker Anne Rimmen, som ankom motefesten med kjæresten Ailo Gaup og hans søster – Ellen Anna Gaup, moteredaktør i papirutgaven av KK.

TV-profilen, som tidligere har blitt kåret «Norges best kledde kvinne», så svært trendy og fresh ut iført et enkelt antrekk bestående av en oransje t-skjorte, langt svart maxiskjørt og en lekker naglebesatt clutch.

Til KK.no beskrev hun selv looken som «en god blanding - litt fra Lindex og litt fra H&M».

LES OGSÅ: Noe har skjedd med Mette-Marit

Skjorteknute og maxiskjørt

I likhet med flere store Hollywood-stjerner, deriblant «Beverly Hills 90210»-skuespiller AnnaLynne McCord, skuespiller Minka Kelly og «Glee»-stjernen Diana Agron, hadde Rimmen slengt seg på «skjorteknute»-trenden som har preget flere av sesongens catwalker (blant annet sett hos Tommy Hilfiger).

Rimmen hadde festet sin friske oransje t-skjorte i en knute, slik at nedre del av magen synes, noe som satte litt ekstra fokus på tv-profilens veltrente midje.

Maxiskjørtet, som Rimmen kombinerte t-skjorten med, har vært i skuddet lenge, og er definitivt en av denne sesongens «must haves». Det samme gjelder clutchvesken (Rimmens er kjøpt på Portobello market i London), som fortsatt er populær, uansett størrelse.

Se bilder av alle Moods-gjestene nedenfor:


LES OGSÅ: Jo, du kler maxiskjørt

Pynter seg for kjæresten

Til KK.no fortalte Rimmen at hun egentlig ikke er spesielt opptatt av trender, og at hun liker best å kle seg i klær hun føler seg komfortabel i og som hun føler at hun kler.

Og på spørsmål om hvem hun pynter seg for på denne typen arrangementer, var svaret klart:

- Det er vel mest for meg selv, og så litt for kjæresten min da selvfølgelig. Det er jo veldig koselig når kjæresten min sier at han synes jeg er fin. Så jeg liker å pynte meg litt for ham og, smiler hun til KK.no.

LES OGSÅ: Trendkjolen alle elsker nå

- Mest for meg selv

Også popstjernen Linnea Dale, kjent fra «Idol» og sitt samarbeid med gutta i Donkeyboy, synes det er stas å pynte seg for kjæresten, selv om hun først og fremst pynter seg for seg selv.

- Jeg tror jeg pynter meg mest for meg selv og jentevenninnene mine. Og så kjæresten da, jeg pynter meg for ham og. Jeg pynter meg vel litt for alle egentlig, humrer hun til KK.no.

Nysingle Christina Vukicevic og Linni Meister kunne også avsløre at de pynter seg mest for egen selvfølelse.

- Jeg pynter meg mest for meg selv. Selv om jeg er idrettsutøver så er jeg ganske jentete av meg, og elsker å pynte meg og føle meg vel, forteller Christina, som hadde tatt en pause fra hekkeløptreningen for anledningen.

- Ja, jeg pynter meg også for meg selv. Og så litt for guttene da. Det må jeg jo si, jeg er jo singel! humrer Linni.

Dette svarte de andre gjestene:

Nadine Monroe, motejournalist KK
- Jeg pynter meg for meg selv. Ektemannen min liker veldig damete stil, så han vil sikkert at jeg skal gå i noe helt annet, men føler jeg ikke vel, så nytter det ikke.

Anine Stang, popartist
- I dag har jeg pyntet meg for Moods-gutta. Jeg synes de er så utrolig flinke til å lage show for alle som kommer. Også pynter jeg meg for publikummet mitt når jeg er på scene. Jeg prøver å bruke klær som gjenspeiler musikken.

Nadia Khamitskaya, «Skal Vi Danse»-stjerne og designer
- Jeg pynter meg egentlig først og fremst for meg selv.

Ellen Anna Gaup, moteredaktør KK
- Man vil jo at andre skal synes at du ser bra ut. Men det er først og fremst meg selv jeg kler meg for. Og det er nok også sant til en viss grad at jenter kler seg mer for jenter enn for gutter. Ellers hadde vi jo ikke gått i haremsbukser. Det finnes jo ikke en eneste heterofil mann på jorda som liker haremsbukser.

Guri Schanke, musikkartist og tidligere «Skal vi danse»-deltager
- Jeg pynter meg nok for meg selv. Men jeg tror vi også pynter oss for hverandre. Hvis jeg er fornøyd, så vil det jo som regel gjøre at antrekket ser bedre ut på også.

Se bilder fra Moods of Norway-visningen nedenfor:


FOR VENNINNENE OG KJÆRESTE: Linnea Dale sier til KK.no at hun pynter seg for seg selv, venninnene og kjæresten.  Foto: Per Ervland
FOR VENNINNENE OG KJÆRESTE: Linnea Dale sier til KK.no at hun pynter seg for seg selv, venninnene og kjæresten. Foto: Per Ervland Vis mer
FLOTT: Hekkeløper Christina Vukicevic på den rosa løperen med en venninne.
FLOTT: Hekkeløper Christina Vukicevic på den rosa løperen med en venninne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer