Bli ny:

– Jeg liker å pynte meg!

Cristina ble ny med KK - se hvor råflott hun ble!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet, men jeg liker også veldig godt å pynte meg. Når jeg skal kle på meg, forsøker jeg å tilpasse meg arbeidsdagen og været.

Jeg håper å få tips om hår og sminke, og hvilke klær jeg bør bruke. Jeg bruker litt øyeskygge, maskara og leppestift når jeg skal noe spesielt, som i en bursdag, for eksempel, men vil gjerne lære mer om riktig bruk av makeup og stell av håret.

Drømmegarderoben min inkluderer forretningsklær og kjoler. Liker godt det elegante. Jeg er mest fornøyd med antrekkene mine når jeg kan ha på meg kjole og fine sko. I sommer kjøpte jeg et par kjoler, men ønsker flere topper og fine bukser.

Sist jeg klippet håret, var i juni, da stusset jeg det. Jeg er villig til å klippe og farge håret, men vil gjerne kunne samle det i en hestehale, fordi jeg trener en del. Jeg løper, gjør yoga, trener styrke og deltar på diverse timer. Det gjør veldig godt, både fysisk og psykisk, og det gir en god følelse etterpå.

Som person er jeg utadvendt, og i tillegg til trening bruker jeg fritiden på å lese bøker, se på tv og gå turer.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Cristina ønsket seg en mer elegant look, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Cristina kler godt både sterke og lyse farger, men helst i kalde toner. Den turkise dressen får henne virkelig til å skinne! Lyseblått og kamel er også lekkert til henne.
  • Hun kan lett bruke den moderne oversizedpassformen, men det er viktig å få fram litt hud for ikke å drukne i stoff. Et tips er å åpne opp i halsen og brette opp ermene for å vise hud og håndledd.
  • Bukser med rette eller vide bein er veldig kledelig til Cristinas fasong. Velger hun en med høyt liv, gir det inntrykk av enda lengre bein.
ETTER: Blazer (kr 1500) og bukse (kr 900,
begge fra H&M Studio), singlet
(kr 200, Lindex), smykke (kr 1300,
Hasla) og sko (kr 600, Nelly). Tips! Velg en dress i en fin farge, så blir stilen mer leken enn om du går for svart. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Blazer (kr 1500) og bukse (kr 900, begge fra H&M Studio), singlet (kr 200, Lindex), smykke (kr 1300, Hasla) og sko (kr 600, Nelly). Tips! Velg en dress i en fin farge, så blir stilen mer leken enn om du går for svart. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Vi ville gi Cristina en hårfarge som får fram gløden i ansiktet hennes, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

  • Cristinas hår er farget mange ganger, så det er blitt veldig mettet og nesten svart. I og med at hun har begynt å bli grå, ville vi unngå den skarpe etterveksten, og valgte en farge som er mer lik hennes egen.
  • Vi gikk for lysebrunt med lyse striper i front. Hun kler varme farger, så vi valgte en bruntone som heller mot kastanje. Dette gir mer glød til huden.
  • Hun har et tykt hår som det er vanskelig å holde i fasong, vi klipte det derfor opp for å gjøre det enklere å style. Så fønet vi håret og lagde bølger med rettetang.
Skjorte (kr 2500, Moiré),
bukse (kr 600, Zara),
smykke (kr 1600, Hasla)
og sko (kr 600, Nelly). Tips! Vide bukser er behagelige, samtidig som du er velkledd. FOTO: Astrid Waller
Skjorte (kr 2500, Moiré), bukse (kr 600, Zara), smykke (kr 1600, Hasla) og sko (kr 600, Nelly). Tips! Vide bukser er behagelige, samtidig som du er velkledd. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Cristina ville lære mer om sminke og hva som kler henne, sier Stine Brovold, som er makeupartist hos Nikita.

  • Cristina har en jevn og fin hud som krever lite sminke. Vi gikk for en lett BB-krem og en lysreflekterende concealer rundt øyene.
  • Vi nappet brynene hennes for å gi ansiktet et løft. Vi fulgte hennes naturlige form og nappet kun i underkant.
  • Da vi skulle velge øyeskygge, gikk vi for en nydelig grønntone som får fram gnisten i øynene hennes. Både lepper og kinn fikk makeup i rosatoner for friskhet.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Christina har fine og fyldige bryn. Ved å nappe brynene i underkant åpnes øyepartiet mer, og hun får et våkent blikk.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. En lysreflekterende concealer demper mørke ringer og åpner blikket. Påføres under øyet, og også i underkant av brynet for å gi et løft.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruntoner er aldri feil, men grønt er også nydelig når Cristina vil variere mer! Denne nyansen framhever øyefargen hennes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer