Bli ny:

– Jeg liker å pynte meg!

Eldrid går som regel i olabukse eller treningsklær, men hun elsker også kjoler og den feminine stilen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg kler meg som regel i komfortable klær, mye treningstøy og sporty antrekk. Til fest elsker jeg skjørt og kjoler – gjerne i vintagestil. Jeg liker å pynte meg, og har flere kjoler som jeg har arvet etter bestemor, som jeg bruker på fest. Camilla Pihl og Pia Tjelta har en feminin og klassisk stil som jeg liker godt.

Klesskapet mitt er litt hummer og kanari. Jeg har mye som jeg ikke bruker, og ender ofte opp med olabukse, genser og joggesko. Skulle ønske jeg hadde flere klassiske plagg som kan sprites opp med nye trender.

Jeg har gått ned 25 kilo siden 2016, og trener tre til fire ganger i uka. Jeg går masse turer i skog og fjell, og for meg er det å ha en sterk og frisk kropp viktig.

I hverdagen er det full rulle med både studier, jobb og familie. Noen dager reiser jeg til Drammen, mens andre dager har jeg hjemmeundervisning via nett. I tillegg jobber jeg i blomsterbutikk. Som person er jeg pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og positiv. Kanskje litt utålmodig, men omsorgsfull og engasjert.

Det er rundt ett år siden jeg var hos frisøren og klipte meg og la inn striper. I tillegg fikk jeg en hårkur, fordi håret mitt fort blir tørt. Jeg vil gjerne ha en frisyre som får fram krøllene!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer