Bli ny:

- Jeg ønsker å bli mer stilsikker!

Christina elsker farger og mønstre, og drømmer om moderne antrekk.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Christina Fernandes

Alder: 46 år
Høyde: 171 cm
Størrelse: 38/40
Hjemsted: Heggedal
Sivilstatus: Ugift
Yrke: HR-konsulent

En typisk dag i mitt liv starter med ti minutters meditasjon ved hjelp av en avspennings-app, så går jeg tur i skogen med hunden min. Deretter står frokost og kaffe på menyen, før dagen fortsetter med jobb og trening. Ellers er jeg glad i å bruke fritiden min på venner, maling, kinobesøk, tv-titting og matlaging.

Jeg har en vennlig framtoning, og prøver å være lyttende og omsorgsfull i møte med andre. I tillegg er jeg utadvendt, glad og energisk. Jeg trener tre ganger i uken, og så svømmer jeg med pappaen min så ofte jeg har overskudd. Jeg har gått ned 50 kilo over tid, og forandret meg mye på fire år.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Synes det er utfordrende å finne klær som er voksne og fine, men jeg vil gjerne framstå som en moden og mer stilsikker kvinne. Jenny Skavlan er den personen jeg synes har finest stil. Hun er vågal, trendy og skiftende, og ser alltid ut som hun kommer rett ut av en moteserie, selv om plagget er 100 år gammelt.

Selv har jeg mest basisplagg, men elsker også farger og mønstre. Det er ofte helheten jeg ikke føler jeg får helt til med antrekkene mine. Sist jeg var hos frisøren, var i desember, da klipte jeg meg og farget etterveksten. Nå har jeg et ønske om litt lysere hår, så overgangen mot den grå etterveksten ikke blir så hard.

ETTER: Kjole (kr 9000, Découvreur). Tips! Når kjolen er et skikkelig blikkfang, kan du med fordel droppe smykker og andre detaljer. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 9000, Découvreur). Tips! Når kjolen er et skikkelig blikkfang, kan du med fordel droppe smykker og andre detaljer. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Vi ville gi Christina en elegant og feminin sommerstil, sier Afaf Ali, som er stylist.

  • Christina synes det er litt utfordrende å kle seg etter alderen sin, men alder er jo bare et tall, og trenger på ingen måte å definere hvordan vi kler oss. Det er mye bedre å fokusere på hva du føler deg vel i, og gå for nettopp de plaggene.
  • Vi valgte ut tre forskjellige kjoler med tre forskjellige snitt for å vise at hun kler mange fasonger og kan leke mer med passformer. Styling og mote skal være gøy og inspirerende!
  • Klærne bør framheve personligheten din, og Christina virkelig strålte i den stripete og fargerike kjolen!
Kjole (kr 600, Zara). Tips! Puffermer gir kjolen et oppdatert preg. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 600, Zara). Tips! Puffermer gir kjolen et oppdatert preg. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Christina ønsket seg en hårfarge som krever lite vedlikehold, sier Silje Vegsund Andreassen, som er frisør hos Découvreur.

  • Hele livet har hun drømt om langt hår, så vi lot lengden være, og stusset bare tuppene. Hun kler lengden hun har, veldig godt, og for å skape en pen ramme rundt fjeset klipte vi opp luggen.
  • For å få en mindre markant overgang til den grå etterveksten la vi inn lyse striper. Dette skaper spill i håret, og vil gi et mykere skille til hennes naturlige hårfarge.
  • Christina kler varme toner, så vi valgte en rik farge som gir ansiktet hennes masse glød.
Kjole (kr 400, Zara) og vintagesjal brukt i midjen. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 400, Zara) og vintagesjal brukt i midjen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Christina ønsket seg en lett og frisk sommersminke, sier Tonje Haugen, som er makeupartist hos Découvreur.

  • Christina har en fin og jevn hud. Vi la en lett pudderfoundation som smelter godt inn i huden og gir et naturlig resultat, samt UV-beskyttelse.
  • Øyeskygge i naturlige bruntoner framhever hennes egne farger. Vi la en lys skygge på hele lokket, og en matt og mørkere skygge langs vipperoten og i globalen. Midt på lokket og i øyekroken la vi en skimmerskygge som gir dybde og glød til blikket. Fullfør med eyeliner langs øvre vippekant og maskara.
  • Solpudder som lett skygge definerer ansiktet, mens en varm rouge og matchende lipgloss gir farge.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør concealer under øyet for å få et våkent blikk. Ved blå ringer – bruk concealer med oransje undertone, og en lysere med beige undertone til mørkere partier. Dus godt ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg gjerne concealer først på hele lokket for å få et jevnt underlag. Legg en matt og lys skygge på hele lokket, mørkere matt skygge i globalen og i V-form mot øvre vippekant for dybde.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Christina har tatoverte øyebryn. Det viktigste er å følge den naturlige formen, det kler ansiktsfasongen best. Bruk lette strøk med en skrå pensel når du fyller inn, det gir et naturlig resultat.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer