FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Jeg ønsker å bli mer stilsikker!

Christina elsker farger og mønstre, og drømmer om moderne antrekk.

Publisert

Christina Fernandes

Alder: 46 år
Høyde: 171 cm
Størrelse: 38/40
Hjemsted: Heggedal
Sivilstatus: Ugift
Yrke: HR-konsulent

En typisk dag i mitt liv starter med ti minutters meditasjon ved hjelp av en avspennings-app, så går jeg tur i skogen med hunden min. Deretter står frokost og kaffe på menyen, før dagen fortsetter med jobb og trening. Ellers er jeg glad i å bruke fritiden min på venner, maling, kinobesøk, tv-titting og matlaging.

Jeg har en vennlig framtoning, og prøver å være lyttende og omsorgsfull i møte med andre. I tillegg er jeg utadvendt, glad og energisk. Jeg trener tre ganger i uken, og så svømmer jeg med pappaen min så ofte jeg har overskudd. Jeg har gått ned 50 kilo over tid, og forandret meg mye på fire år.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Synes det er utfordrende å finne klær som er voksne og fine, men jeg vil gjerne framstå som en moden og mer stilsikker kvinne. Jenny Skavlan er den personen jeg synes har finest stil. Hun er vågal, trendy og skiftende, og ser alltid ut som hun kommer rett ut av en moteserie, selv om plagget er 100 år gammelt.

Selv har jeg mest basisplagg, men elsker også farger og mønstre. Det er ofte helheten jeg ikke føler jeg får helt til med antrekkene mine. Sist jeg var hos frisøren, var i desember, da klipte jeg meg og farget etterveksten. Nå har jeg et ønske om litt lysere hår, så overgangen mot den grå etterveksten ikke blir så hard.

ETTER: Kjole (kr 9000, Découvreur). Tips! Når kjolen er et skikkelig blikkfang, kan du med fordel droppe smykker og andre detaljer. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 9000, Découvreur). Tips! Når kjolen er et skikkelig blikkfang, kan du med fordel droppe smykker og andre detaljer. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Vi ville gi Christina en elegant og feminin sommerstil, sier Afaf Ali, som er stylist.

Kjole (kr 600, Zara). Tips! Puffermer gir kjolen et oppdatert preg. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 600, Zara). Tips! Puffermer gir kjolen et oppdatert preg. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Christina ønsket seg en hårfarge som krever lite vedlikehold, sier Silje Vegsund Andreassen, som er frisør hos Découvreur.

Kjole (kr 400, Zara) og vintagesjal brukt i midjen. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 400, Zara) og vintagesjal brukt i midjen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Christina ønsket seg en lett og frisk sommersminke, sier Tonje Haugen, som er makeupartist hos Découvreur.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør concealer under øyet for å få et våkent blikk. Ved blå ringer – bruk concealer med oransje undertone, og en lysere med beige undertone til mørkere partier. Dus godt ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Legg gjerne concealer først på hele lokket for å få et jevnt underlag. Legg en matt og lys skygge på hele lokket, mørkere matt skygge i globalen og i V-form mot øvre vippekant for dybde.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Christina har tatoverte øyebryn. Det viktigste er å følge den naturlige formen, det kler ansiktsfasongen best. Bruk lette strøk med en skrå pensel når du fyller inn, det gir et naturlig resultat.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer