Bli ny:

– Jeg ønsker meg bedre selvtillit!

Tuva drømmer om en kul og urban hverdagsstil.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper denne dagen kan gi meg litt selvtillit. Etter et tungt svangerskap med 20 kilo vektoppgang føler jeg at kroppen min er helt ødelagt.

Stilen min har jeg egentlig aldri helt funnet. Jeg liker å følge moten, men nå for tiden har jeg vel ingen stil. ­Ønsker meg klær med litt edge! Mest hverdagsantrekk, det er der jeg trenger inspirasjon.

Skulle ønske jeg kunne gå i stramme kjoler og kule dresser som Gunhild Stordalen. Eller kle meg mer urbant som Kristin Gjelsvik.

Til vanlig bruker jeg fem minutter på badet om morgenen, og jeg bruker ikke makeup. Har lyst til å lære meg å legge sminke som gjør et slitent og trøtt ansikt mer fresht.

Jeg er kjapp i kommentaren, og ­ønsker å framstå som ei solid dame. Hverdagene mine begynner tidlig, og jeg står opp rundt 06.45 med minsten. Jeg steller ham og ordner frokost før jeg drar på jobb. Kveldene består av middag og trening.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Etter å ha fått barn ønsket Tuva seg en ny stil, sier Christina Ledang, som er stylist.

  • Tuva har et nydelig fjes og en sprudlende energi! For å matche alder og personlighet ønsket vi å style antrekkene lag på lag og med innslag av mønster.
  • Kjoler kan brukes hele året – alt etter hvordan du styler dem. På kalde dager er en bukse under og en blazer over perfekt. Skulderputer er med på å stramme opp et antrekk og kan lett tas av. Rull opp ermene for å vise litt håndledd, det gjør antrekket litt nettere.
  • Tuvas fasong kler ankelkorte bukser. Bukser som er for lange, kan enten rulles opp eller klippes rett av. En rå kant gir et moderne preg.
ETTER: Herreblazer (kr 3000, Oscar Jacobsen), kjole (kr 400, H&M), mønstrete genser (kr 600, Tiger of Sweden), jeans (kr 500, Zara), øredobber (kr 200, Cos) og boots (kr 4000, J. Lindeberg). Tips! Kjolen kan dresses opp og ned etter anledning. Grove boots er perfekt til hverdags! FOTO: Astrid Waller
ETTER: Herreblazer (kr 3000, Oscar Jacobsen), kjole (kr 400, H&M), mønstrete genser (kr 600, Tiger of Sweden), jeans (kr 500, Zara), øredobber (kr 200, Cos) og boots (kr 4000, J. Lindeberg). Tips! Kjolen kan dresses opp og ned etter anledning. Grove boots er perfekt til hverdags! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Tuva er ei skikkelig kul jente som fortjener en kul sveis, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

  • Tuvas hår var ganske nyklipt, men frisyren litt for hardt for henne. Vi myket opp linjene, men tilførte tekstur for å få et litt røffere preg. Dette gjør håret enklere å style i en travel hverdag.
  • Etter flere omganger med hjemmefarging var lengdene noe mørkere enn bunnen, derfor la vi inn striper som lysner og bryter opp fargen.
  • Vi stylet håret med saltvannsspray og krølltang for å få fram mer volum og tekstur, noe som kler Tuva supergodt! Hun strålte og fikk et mer ungdommelig uttrykk.
Kåpe (kr 6650, Gant), bluse (kr 400, H&M), mønstrete genser (kr 600, Tiger of Sweden), jeans (kr 500, Zara), øredobber (kr 300, Cos) og boots (kr 4000, J. Lindeberg). Tips! Bruk en mønstrete topp under den ensfargede blusen for å tilføre antrekket en spennende detalj. FOTO: Astrid Waller
Kåpe (kr 6650, Gant), bluse (kr 400, H&M), mønstrete genser (kr 600, Tiger of Sweden), jeans (kr 500, Zara), øredobber (kr 300, Cos) og boots (kr 4000, J. Lindeberg). Tips! Bruk en mønstrete topp under den ensfargede blusen for å tilføre antrekket en spennende detalj. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Tuva har et nydelig smil som vi ville få fram, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

  • Først farget og formet vi øyebrynene. Huden fikk en fuktgivende BB-krem, og under øynene la vi en fargekorrigerende concealer. For å definere ansiktet la vi bronzer langs hårfestet, kinnbeina og like under kjeven. Vi la også litt på sidene av neseryggen og i globallinjen.
  • For farge og glød la vi rouge i kinnene og over nesen og en highlighter på kinnbeinet, neseryggen og i amorbuen.
  • Øynene fikk en mørkebrun skygge i globalen og en lysere beigetone på lokket. Langs vippene la vi en tynn liner før vi påførte maskara. På leppene valgte vi en brent rødfarge, og la lipliner over hele leppen før leppestift.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Kamufler blå partier under øynene ved hjelp av en concealer med oransje undertone. Legg deretter en lys og nøytral concealer over.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. En kremet bronzer gir en naturlig og lett konturering av ansiktet dersom du duser den godt ut med en kost.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Rouge gir farge og varme til ansiktet. Legg den på eplekinnene, men også over nesen, det gir et friskt utseende.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer