Bli ny:

- Jeg trenger å bli litt dullet med!

Lene har et travelt liv med barn og barnebarn. Klesskapet er traust, men nå ønsker hun seg en røff og rocka stil.

BLI NY: Lene ble ny med KK! Sjekk hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Lene ble ny med KK! Sjekk hvor flott hun ble. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg er egentlig ikke fornøyd med noe når det gjelder stilen min. Skapet er fullt av trauste og kjedelige klær, og jeg ønsker meg noe litt røft og kult. Jeg har ikke egentlig noen egen stil, men kler meg ofte i mørke farger, sier Lene og legger til at det er liten tid til klesshopping i livet hennes.

Hverdagen hennes består nemlig i stor grad av å kjøre og hente til skole og aktiviteter og å sitte foran pc-en på jobben.

- Jeg må faktisk helt tilbake til januar for å finne det siste klesplagget jeg kjøpte. Det var et par bukser, sier Lene.

Om morgenen bruker hun gjerne 10 minutter på å freshe seg opp, kanskje en halvtime hvis hun skal på fest.

- Jeg håper å få en opplevelse ut av denne dagen. Jeg trenger å bli litt dullet med, og jeg håper å finne klær som passer i hverdagen og i jobb sammenheng. Jeg håper også å bli litt inspirert til å bruke farger. Jeg går nesten alltid for mørke, fargeløse løsninger.

- Når det gjelder meg selv, er jeg mest fornøyd med øynene mine, og minst fornøyd med kroppen. Jeg tror folk opplever meg som en snill og omsorgsfull person.

LES OGSÅ: Bli ny: Se hvor stilig Elisabeth (48) ble!

LENE HAR PÅ SEG: Kardigan (kr 1800, Ilse Jacobsen), genser(kr 500, Lindex), bukser(kr 500, H&M), clutch(kr 450, House of Hackney) og sko (kr 500, H&M). FOTO: Astrid Waller
LENE HAR PÅ SEG: Kardigan (kr 1800, Ilse Jacobsen), genser(kr 500, Lindex), bukser(kr 500, H&M), clutch(kr 450, House of Hackney) og sko (kr 500, H&M). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips:

- Lene er en søt og frisk dame som fortjener farger og humør i klesveien. Hun må venne seg av med å gå med så mørke klær. Med den nye hårfargen tåler hun masse farger. Burgunder, lilla og grønn er farger hun kler godt! Vi brukte et plissert, A-formet skjørt som er fint til Lenes kroppsfasong. Det framhever den fine midjen hennes med høyt liv. Bukser med bootcut eller sleng er lekkert til Lenes fasong, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

Tips! Hverdagsstilen trenger ikke å være kjedelig. Accessoirer i friske farger er prikken over i-en til antrekket. Pasteller er superlekkert – også om høsten! Kombiner med svart for å skape kontrast.

LES OGSÅ: Trine Marie var på jakt etter ny inspirasjon og ville bli ny med KK!

LENE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 2800, Ilse Jacobsen), topp (kr 250) og skjørt (kr 500, begge fra Lindex) og øredobber (kr 2400, Efva Attling). FOTO: Astrid Waller
LENE HAR PÅ SEG: Kåpe (kr 2800, Ilse Jacobsen), topp (kr 250) og skjørt (kr 500, begge fra Lindex) og øredobber (kr 2400, Efva Attling). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips:

- Lene har et flott og kraftig, krøllet hår som hun selv retter ut daglig. Håret trengte en oppfriskning etter slitasje fra sol, farging og varmeverktøy. Vi ga fylde ved å beholde tyngden på toppen og tynne ut i underhåret så vi fikk kontroll på volumet. En dypere blondnyanse passer til huden og framhever øyefargen og konturene i ansiktet. Ved å glatte ut med en rundbørste, føne og bruke beskyttende produkter roes håret ned. Det gir blankhet og en mykere bevegelse enn rettetang, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

NY HÅRFARGE: Slik ser Lene ut med den nye hårfargen. FOTO: Astrid Waller
NY HÅRFARGE: Slik ser Lene ut med den nye hårfargen. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Smiketips:

- Lene har fin hud, men ville ha enkle tips til sminke som funker til både hverdags og kveld. Vi startet med å dempe rødhet, så gikk vi over til en foundation tilpasset huden. Vi la mørkere pudder i tretall fra tinningen, kinnbeinet og kjeven. En brun rouge på kinnet demper rødskjær i huden. Brynene ble rammet inn med en kald brynspenn med lette strøk. Vi dempet harde linjer med en brynsbørste. Lene fikk en brun skygge i globallinjen og svart eyeliner. Lineren ble duset ut for å gi et mykere uttrykk. Vi avsluttet med maskara og punktvipper, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Ny trend: Gardin-pannelugg

Styling: Cornelia Brunasso
Foto: Astrid Waller
Hår: Sandra Jensen Kåsereff
Makeup: Kim Huong Long

Til info: Denne saken er hentet fra KK35.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer