Bli ny:

- Jeg trenger nødhjelp!

Laila ville ut av sine nøytrale klær og over i en stil som kler henne bedre.

BLI NY: Laila ville ut av sine nøytrale klær. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Laila ville ut av sine nøytrale klær. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Venninnen min meldte meg på Bli ny, og datteren min på 15 er nok veldig enig i at jeg trenger litt nødhjelp! Hun har gått langt forbi meg på det området, og jeg er verken spesielt flink til å kle meg, sminke meg eller ordne håret mitt.

Laila beskriver stilen sin som nøytral og kjedelig, men også litt rocka.

- I jobben min som tegnspråktolk må jeg tilpasse meg ulike situasjoner, så jeg er fornøyd med at stilen min kan endre seg etter hvilken setting jeg er i.

På badet bruker hun en halvtime til vanlig og en time til fest. Øynene sine er hun fornøyd med, så de framhever hun med eyeliner og maskara. Ellers bruker hun mineralpudder og rouge.

- De som ikke kjenner meg så godt, ser nok på meg som blid, rolig, litt sjenert, men også en litt rocka og rar person. Har mye rart for meg, og er litt barnslig. De som kjenner meg, vil si at jeg er mer utadvendt, sosial, gæren, surrete og at jeg bryr meg om hvordan de rundt meg har det. På jobben er jeg stort sett alltid med i festkomiteer når det er noe som skjer. Jeg elsker å finne på ting med jentene mine – kle oss ut til Grand Prix, for eksempel.

Laila pleier å stå opp tidlig og spise en rolig frokost med barna og kjæresten, så drar hun på jobben – som hun elsker!

- Etter jobb er det middag, husarbeid og kjøring til håndball og fotball som gjelder. Så er jeg som regel helt ferdig, og det er natta.

LES OGSÅ: Børsten som gir deg Hollywood-hår på 3 minutter (nesten!)

Stiltips

- Laila ville ha tips til hvordan hun kan se fresh ut i hverdagen. Ved å bruke en omslagskjole fikk vi fram den smale midjen og de fantastiske beina hennes. Med pumps til kjolen blir hun pyntet til middag, mens med sneakers blir antrekket mer avslappet og perfekt til hverdags. I tillegg ville hun ha flere farger i garderoben sin, så vi rådet henne til først å bygge opp en basisgarderobe, så tilsette plagg med farger som hever stilen, sier Afaf Ali, som er stylst.

LAILA HAR PÅ SEG: Olajakke (kr 1300) og pumps (kr 1000, begge fra Just Female) og kjole (kr 1200, Second Female). FOTO: Astrid Waller
LAILA HAR PÅ SEG: Olajakke (kr 1300) og pumps (kr 1000, begge fra Just Female) og kjole (kr 1200, Second Female). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Et godt tips: En kjole som markerer midjen kler deg med timeglassfigur veldig godt!

LES OGSÅ: Bli ny: - Det siste klesplagget jeg kjøpte var i januar (sjekk så lekker Lene ble i de nye klærne)

Hårtips

- Vi ga Laila en naturlig hårfarge som gir glød til huden hennes. Vi klipte bort de slitte tuppene og ga henne en mer moderne lengde. Nå ser håret mye sunnere og fyldigere ut. Den nye frisyren er enkel å style, og hun kan veksle mellom midt- og sideskill. En kjapp måte å variere på! Laila fikk en kaldere og mer nedtonet nyanse som passer fargene hennes. De lysreflekterende stripene vi la inn, skaper spill og liv i håret, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: 8 maskaraer vi sverger til

HÅRET: - Vi ga Laila en naturlig hårfarge som gir glød til huden hennes. FOTO: Astrid Waller
HÅRET: - Vi ga Laila en naturlig hårfarge som gir glød til huden hennes. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville framheve de flotte øynene hennes ved å sote dem. Når du velger en mørk øyeskygge, er det lurt å legge primer på lokket for å skape en god base som får skyggene til å sitte bedre. Begynn med den lyseste av skyggene, og bygg opp med mørkere etter hvert. Husk å duse overgangene godt! Vi la hudsminken til slutt for å unngå at sotingen fra øynene skulle drysse ned og lage mørke ringer. Foundation påførte vi med en svamp for å få en fin finish, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

LES OGSÅ: 3 trender vi ikke vil se igjen

Slik gjør du sminken:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer